Frederik Møller Rosenmeier blev for få måneder siden ny i spidsen for DGI-Byen i København, der i disse måneder renoveres for 37 millioner kroner. Foto: DGI-Byen.

DGI-Byen renoverer for millioner

”Vi skal blive Københavns bedste trestjernede hotel,” siger den nye chef for hotellet i DGI-Byen i København, der frem til næste år bruger 37 millioner kroner på at forbedre sit hotel.

DGI-Byen med blandt andet 101 hotelværelser, der åbnede ved Hovedbanegården i København i år 2000, fik for nylig ny hotel manager i Frederik Møller Rosenmeier.

Han kommer fra tilsvarende job på et andet københavnsk hotel, Richmond Hotel, hvor han var i seks år, ligesom han har været på de nærliggende hoteller Copenhagen Plaza og Mercur. Hotelkarrieren begyndte i 2001 på 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel, hvor Frederik Møller Rosenmeier parkerede biler og bar kufferter.

”DGI-Byens gæster vil snart opleve et hotel med moderne værelser med fokus på komfort, miljøvenlighed og design. Vi stræber efter at blive Københavns bedste 3-stjernet hotel,” siger Frederik Møller Rosenmeier. Til STANDBY.dk tilføjer han, at prisen på et gennemsnitsværelse stiger omkring 125 kroner som følge af den store renovering.

”Vi renoverer hotellet i fem etaper, den første etape er færdig sidst i denne måned med de første 15 opdaterede værelser. Udover hotelværelserne får blandt andet også vores lobby en omgang. Vi fjerner de traditionelle skranker, i stedet kan gæsterne checke ind via iPads – har de ikke en sådan, spørger de bare en fra personalet om hjælp,” siger den nye hotelchef for DGI-Byen, der også driver det nærliggende udstillingscenter Øksnehallen.

Ikke bare en gang klatmaling
Med Øksnehallen har DGI-Byen på årsbasis cirka en million gæster; ikke kun overnattende hotelgæster, men også til udstillinger og events i Øksnehallen, i DGI-Byens møde- og konferencelokaler samt gæster i DGI-Byens store badeland.

”Det bliver et helt andet produkt. De renoverede værelser vil fremstå som en helt ny oplevelse; det er bestemt ikke bare en gang klatmaling, vi er i gang med,” siger Frederik Møller Rosenmeier.

I DGI-byens Hotels nye ”urbane og nordiske look” forbedres blandt andet indeklimaet, der kommer ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer. DGI-byens partner på energirenoveringen, SustainSolutions, forventer, at forbedringerne samlet vil spare over 100 tons CO2 årligt.

Relaterede artikler:

WoCo kigger på fremtidens turisme

8.500 nye hotelværelser på vej til København

Ny lov øger krav til udbydere af pakkerejser