Diplomlederuddannelse

Uddannelsen, der hedder Diplomleder i Service Management, giver branchens ledere og mellemledere mulighed for at løfte deres kompetencer op på bachelorniveau – uden at de skal undværes på deres arbejdspladser.

 

Det første hold af uddannede ledere har fået deres diplom fra Chester University, som uddannelsen er tilknyttet. Uddannelsen, der henter inspiration fra England, er baseret på det værktøjsorienterede koncept ’Action Learning, der tager udgangspunkt i virkelige cases.

 

Medarbejderne i hotel- og restaurationsbranchens har typisk en kort uddannelse bag sig. De færreste har lederuddannelse og på et tidspunkt erkender de et uddannelsesbehov og den nye er designet til folk, der er i arbejde.

Den nye diplomlederuddannelse, der består af seks moduler med temaer som salg, strategi, ledelse og økonomi, strækker sig over tre år. Følgende har gennemført uddannelsen og modtaget diplom:

Gorm F. Truelsen, Gl. Skovridergaard, Jes Graugaard, Tom Dessau og Anja Vang Nielsen, Montra Odder Parkhotel, Stig Bundgaard, Skjoldenæsholm Hotel & Konferencecenter, Kirsten Secher Villumsen, Sinatur Skarrildhus, Berit Leth og Kirsten Brammer Kærgaard, KolleKolle Konferencehotel, Anneli Jensen, Skanderborg Kursus- og konferencecenter, Gry Brix, Hotel Bretagne, Frederik Jelstrup, Comwell Kellers Park, Lene Schade Poulsen, Pharmakon, Morten Poulsen, Montra Nilles Kro og Brita Laugesen, Ferskvandscentret.

Skrevet af Flemming Juul