TUI indsætter i januar og februar næste år tre direkte flyvninger fra Billund Lufthavn til Phuket og Krabi i Thailand. Pressefoto: TUI.

Direkte charterfly fra Billund til Thailand

TUI får i januar og februar næste år tre direkte afgange ud af Billund Lufthavn med en af sine egne Boeing B787 Dreamliners til Phuket og Krabi. Der bliver to 14-dages ture til Phuket og én til Krabi.

Thailand er lige nu orange i rejsevejledningen, hvilket betyder, at kun færdigvaccinerede anbefales at rejse dertil. Thailand har endnu ikke fremlagt en plan for, hvordan man ønsker at modtage turister, men TUI er fortrøstningsfulde og i dialog med myndighederne, oplyser Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI i Danmark.

Han fortsætter: ”Vi er i dialog med både danske og thailandske myndigheder omkring, hvordan vi bedst muligt kan genåbne for danske gæster. De sydlige områder af Thailand ved Phuket, Thailands største ø, og Krabi er nogle af de mest populære vinterdestinationer hvert år, så vi tror og håber på en fornuftig og sikker løsning i den nærmeste fremtid.”

Derfor har TUI nu meddelt, at den store, globale tyske rejsekoncern i januar og februar planlægger tre 14-dages rejser ud af Billund Lufthavn til netop Phuket og Krabi. Hvis rejserne ikke kan gennemføres på grund af rejsevejledningerne, tilbyder TUI sine kunder pengene refunderet eller at kunne ændre bestillingen

Dreamlineren fra TUI, der i januar og februar næste år skal flyve direkte fra Billund til de thailandske feriedestinationer, er største flytype hos TUI med plads til 348 passagerer.

Mikkel Hansen oplyser til STANDBY.DK, at der bliver tale om to 14-dages afgange fra Billund Lufthavn til Phuket med afgang fra Danmarks næststørste lufthavn henholdsvis den 4. og 20. januar samt til Krabi med afgang fra Billund den 4. februar og retur den 18. februar.

Også Dreamliner fra Billund til Gran Canaria
I går oplyste TUI også, at man i dette efterår, lørdag den 16. oktober, under skolernes efterårsferie, får en flyvning med en af TUI-koncernens 19 Dreamlinere fra Billund Lufthavn til Gran Canaria.

Flyvningen opereres af en Dreamliner med 345 passagersæder fra britiske TUI Airways. Ekstraflyvningen kommer som følge af fortsat høj efterspørgsel på rejser i den danske efterårsferie. Normalt flyver TUI med Boeing 737-800 på de to ugentlige afgange på torsdage og søndage mellem Billund og Las Palmas, så B787-flyvningen er en ekstra afgang med udrejse den 16. oktober og returflyvning den 23. oktober.

Relaterede artikler:

TUI med Dreamliner fra Billund til Gran Canaria

21.545 til Phuket under Sandbox-konceptet

Skal trække udenlandske turister til jyske lufthavne

TUI klar til at smelte fem flyselskaber sammen