Direkte fly til ski-Sverige

Lavprisselskabet easyJet starter lørdag den 16. december og frem til og med påske 2018 flyvning fra København til Östersund, 80 kilometer fra Åre, der – efter Sälen – tiltrækker flest danskere til vintersport.

I forvejen flyver SAS på ruten, men med stop i Stockholm, og endnu en flyforbindelse giver bedre betingelser for de danske skirejsende, lyder det fra Linda Morell, der er pr-chef hos Skistar ifølge politiken.dk.

Hun fortæller, at Åres samarbejde med easyJet begyndte sidste år, da flyselskabet åbnede en direkte rute fra London til Östersund. Det har fået antallet af britiske besøgende til at stige med 35%, og det skal nu efterprøves på det danske marked.

Ifølge Sten Skjoldborg, forretningsfører i Skiklubben Hareskov, forudsætter en succes, at det bliver muligt at booke hytter og hotelværelser fra lørdag til lørdag og ikke søndag til søndag, som ofte er normalen i Åre.

Også fra Jylland bliver det nemmere at komme på skiferie i den kommende sæson. Som noget nyt flyver Danski fra Aalborg Lufthavn til Innsbruck i Østrig, hvilket dækker destinationer som Ischgl, St. Anton og Sölden i Østrig samt italienske Canazei og Livigno.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.