Direktørpar skilles efter 11 år i DAT

DAT-Danish-Air-Trsp.JPGDAT,-ATR42,-danish-air-transport.JPGDATSKILSMISSE: Efter at have kørt parløb mellem Jesper Rungholm og Lars Høegh siden 2003, siger sidstnævnte farvel til succesfyldt luftfartsselskab uden kommentarer. ”Det sker helt uden dramatik, og der er ikke udsigt til en efterfølger”, kommenterer Jesper Rungholm.

Det kom som en artig overraskelse, at ledelsesteamet i DAT med Jesper Rungholm og Lars Høegh brækkede midt over efter 11 år og et netop overstået jubilæum, hvor alt i hvert fald udadtil åndede fryd og gammen.

Lars Høegh er – eller måske var – medejer af DAT og driftsdirektør. Nyheden slap først ud i Bornholms Tidende i går i forbindelse med omtalen af, at forhandlinger om en overenskomst ser ud til at være kommet i gang for alvor.

”Det er rigtigt nok,” siger Jesper Rungholm til standby.dk. ”Der er ingen dramatik i det. Vi har haft 11 gode år sammen.”

”Er der nogen aktuelle begivenheder, som har medført skilsmissen. For eksempel om de meget omtalte overenskomstforhandlinger og din optræden på Bornholmerflyet med passagerer fra folkemødet?”

”Nej, det er der ikke, og jeg har ikke flere kommentarer nu.”

Forud for forhandlingerne i går sagde han: ”Alle er enige om at indgå en overenskomst for det flyvende personale. Jeg har oplevet fuld forståelse for, at vi kan løse problemer og udfordringer.”

DAT havde i 2013 et plus før skat på 24,5 mio. kr., en omsætning på ca. 500 mio. kr. og en egenkapital på 95 mio. kr.

”Vi ser positivt og fortrøstningsfuldt på 2014,” sagde Lars Høegh ved regnskabsaflæggelsen.