Direktørskifte på Stand By

1
Stig Thygesen.
Stig Thygesen.

VOR EGEN VERDEN: Efter fem år, heraf tre år som adm. direktør og ansvarshavende redaktør, ønsker Axel Chr. Rasmussen nu at træde tilbage og overlade roret til Stig Thygesen, som i dag også er direktør i Lars Thuesens investeringsselskab.

I kølvandet for en succesfyldt DanishTravel Award har adm. direktør i Scandinavian Travel Media (Stand By, TTG, standby.dk og takeoff.dk) Axel Chr. Rasmussen ønsket at træde tilbage for bl.a. at koncentrere sig om cateringfirmaet The Kitchen, som han ejer sammen med sin søn.

Stillingen som adm. direktør overtages af Stig Thygesen, som er velkendt med branchen fra sin tid som adm. direktør i Novia og fortsat i dag er direktør i Lars Thuesens investeringsselskab, Nosca A/S.

I samme forbindelse udtaler firmaets ejer Lars Thuesen: ”Axel har udført et stort arbejde gennem de seneste fem år for at forbedre bladets drift. Uden dette arbejde havde der ikke været et blad i dag. Det skal han have en varm tak for.”

Selv siger Axel: ”Sammen med dygtige og loyale kolleger har vi haft en stor udfordring i at skaffe bedre resultater i en stærkt presset branche under konstant forandring. Fremtiden kræver radikale ændringer og investeringer. For mig må næsten 60 år i rejsebranchen også være nok.”

Stig Thygesen er klar til sammen med medarbejderne at modernisere blad og web og skabe bedre sammenhæng og økonomi mellem det trykte medie og web, en opgave som til forveksling ligner de store bladhuses. Der vil også komme flere andre nyheder og aktiviteter for at markere samhørigheden med hele den skandinaviske rejsebranche.

Den nuværende redaktion og salgsafdeling fortsætter indtil videre uændret.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Direktørskifte på Stand By"

Notify of
avatar
Tom de Vos
Tom de Vos

Hej Stig,
Hjertelig tillykke med det nye job.
Venlig hilsen Tom

wpDiscuz