Disney får Star Wars-hotel

HOTELLER: ”May the force be with you.” Disney på vej med nye Star Wars-områder i Disneyland ved Los Angeles i Californien og Disneyworld ved Orlando i Florida – sidstnævnte får et Star Wars-hotel i 2019.

I forbindelse med sin kommende udvidelse i Orlando med Star Wars: Galaxy’s Edge vil Disney-koncernen også tilbyde hotel. Her kan gæsterne, der bor på værelser med plads til to voksne og to børn, digitalt kunne interagere med personer fra Star Wars-universet.

Bl.a. vil der være træning i at bruge de lyssværd, der kendes fra filmserien, samt at kunne flyve med seriens rumskibe, herunder selveste Tusindårsfalken (Millennium Falcon), som Han Solo spillet af Harrison Ford drøner rundt i.

Hotelværelserne vil minde om rumskibe fra Star Wars-filmene, skriver flere medier. Og hotellets restauranter får angiveligt druider som butlere.

Prisen for én overnatning på Star Wars-hotellet bliver pebret, over 900 dollars – per person. Prisen vil dog omfatte alle måltider og adgang til Star Wars-temaområdet.

Den 8. Star Wars-film, The Last Jedi, får premiere til december i år.​

x

Læs Også

Berømt hotel renoveres for millioner

Palace Hotel på Rådhuspladsen i København kunne have været 5-stjernet, men det ønskede Scandic ikke. Nu investerer Scandic tocifret millionbeløb i det ikoniske hotel.

Lufthavnshotel får ny forpagter

Et år efter svensk ejendomsinvestor overtog hotel tæt på Københavns Lufthavn overgives driften fra tirsdag til dansk driftsselskab, som dermed får det hidtil største hotel i sin portefølje.

Nyt Marriott-hotel til København

Til marts næste år åbner hotellet med 228 værelser i Københavns Sydhavn – over to år forsinket. Bag hotellet står dansk hoteldriftsselskab, der er datterselskab til Zleep Hotels.

Hoteller og højskoler måske i Rejsegarantifonden

Når den reviderede pakkerejselov træder i kraft 1. juli kan det betyde, at for eksempel hoteller, der sælger sammensatte rejser, og foreninger, der arrangerer pakkerejser, skal registreres i Rejsegarantifonden.

Københavnsk hotel får ny ejer

Et investeringsselskab har købt bygningen med Best Western Plus Hotel City Copenhagen – hotellets hidtidige direktør skal med sin forretningspartner stå i spidsen. De er interesserede i andre hoteller.

Nordisk premiere på nyt hotelmærke

Radisson skal have sit 3. hotel i den islandske hovedstad – det bliver samtidig nordisk premiere på hotelkædens nyeste varemærke, som der endnu kun er to af i Europa.