Disney får Star Wars-hotel

HOTELLER: ”May the force be with you.” Disney på vej med nye Star Wars-områder i Disneyland ved Los Angeles i Californien og Disneyworld ved Orlando i Florida – sidstnævnte får et Star Wars-hotel i 2019.

I forbindelse med sin kommende udvidelse i Orlando med Star Wars: Galaxy’s Edge vil Disney-koncernen også tilbyde hotel. Her kan gæsterne, der bor på værelser med plads til to voksne og to børn, digitalt kunne interagere med personer fra Star Wars-universet.

Bl.a. vil der være træning i at bruge de lyssværd, der kendes fra filmserien, samt at kunne flyve med seriens rumskibe, herunder selveste Tusindårsfalken (Millennium Falcon), som Han Solo spillet af Harrison Ford drøner rundt i.

Hotelværelserne vil minde om rumskibe fra Star Wars-filmene, skriver flere medier. Og hotellets restauranter får angiveligt druider som butlere.

Prisen for én overnatning på Star Wars-hotellet bliver pebret, over 900 dollars – per person. Prisen vil dog omfatte alle måltider og adgang til Star Wars-temaområdet.

Den 8. Star Wars-film, The Last Jedi, får premiere til december i år.​

x

Læs Også

Berømt avis hylder københavnske hoteller

New York Times sætter navn på otte hoteller som det er værd at rejse til København for at opleve – to af hotellerne har kun ét værelse…

Historisk hotel konkurs – men renoveres og genåbner

For få uger siden blev det smukke Jørgensens Hotel i Horsens begæret konkurs. Nu vil ejeren renovere den slidte bygning og genåbne hotellet. Til gengæld lukket et andet hotel i byen.

Comwell opgiver hotel i Sønderborg

Den danske hotel- og konferencekoncern kan ikke blive enig med ejeren af hotelbygningen om en ny lejeaftale. Sønderborg får i år sit hidtil største hotel.

Her er Danmarks 10 største hoteller – uden for København

Samlet har de 10 største danske hoteller uden for København 2.753 værelser. Alene i Aarhus er der mindst fem nye hoteller på vej.

Kendt københavnsk hotel istandsat

De nye ejere af Hotel Østerport har renoveret hotellet og er blandt andet klar med en Handy Smartphone, der giver gæsterne ubegrænset brug af data og telefoni.

Stort Aarhus-hotel bliver endnu større

Mens hotellet i dag har 240 værelser vil ejeren af bygningen opføre nabohotel med yderligere 198 værelser.