René Dudek, area manager i Mangaard Travel Group, bisættes på lørdag, den 15. december, klokken 11 fra den katolske kirke i Holbæk. Foto: Mangaard Travel Group.

Dødsfald i den danske rejsebranche

René Dudek, area manager i Mangaard Travel Group, er død i en alder af blot 57 år. Bisættelsen finder sted i morgen lørdag, den 15. december, klokken 11 fra den katolske kirke i Holbæk.

Kollegerne i Mangaard Travel Group skriver i anledning af René Dudeks død:

”Det er med stor sorg, vi må meddele at René Dudek i en alder af kun 57 år er gået bort.

René Dudek startede i rejsebranchen i 1979 som elev i Rejsecentret. Derefter gik turen i midten af 1980’erne til erhvervsrejsebureauet Carlson Wagonlit Travel og siden til Weco Travel/Via Travel, Rejsebureauet Nordia og de sidste tre år hos Mangaard Travel Group. 

René fik gennem årene oparbejdet en stor trofast kundekreds, der fulgte ham igennem hele hans karriere. Han ydede en udsøgt service til alle sine kunder, store som små, og som han altid selv sagde: “med god service kan man drive det vidt i rejsebranchen.”

Udover hans virke i rejsebranchen var René også landmand. Han passede sideløbende sit fine landbrug, hvor han opdrættede Hereford.kvæg.

René kæmpede bravt i flere år mod et grimt sygdomsforløb, men tabte til sidst kampen og sov stille ind mandag den 11. december, omgivet af sine kære.

Vores tanker går til hustruen Tina og datteren Katja.

Et rigtig fint og kærligt menneske er ikke længere blandt os og vi er mange, som vil savne René og hans altid gode humør,” hedder det fra kollegerne i Mangaard Travel Group.

Bisættelsen finder sted i morgen, lørdag den 15. december, klokken 11 fra den katolske kirke i Holbæk.