Maj Brit Mølsted, Bravo Tours’ økonomidirektør, er død efter et intenst og kort sygdomsforløb. (Foto: Bravo Tours.)

Dødsfald i den danske rejsebranche

Maj Brit Mølsted, økonomidirektør i Bravo Tours, er død i en alder af blot 50 år. Hun begraves på onsdag. Bravo Tours-direktørkollegerne Peder Hornshøj og Gitte Søndergaard skriver mindeord.

Af Peder Hornshøj, administrerende direktør, medejer og stifter af Bravo Tours, og Gitte Søndergaard, kommerciel direktør og medejer af Bravo Tours

Det er med stor sorg, at vi torsdag den 24. juni fik meddelelsen om, at Maj Brit Mølsted var gået bort efter et intenst og kort sygdomsforløb.

Maj Brit blev ansat 1. november 2015 som økonomidirektør og har været en del af vores tre-strengede direktion i Bravo Tours siden da. Maj Brit havde ingen kendskab til rejsebranchen, da hun startede, men tilegnede sig lynhurtigt den nødvendige viden og en enorm forståelse for de mekanismer, der hersker i vores branche.

Maj Brit har stået i spidsen for den samlede økonomi og IT-drift i virksomheden og har med sin struktur og overblik været en fantastisk spydspids og et solidt anker i positionen som CFO.

Maj Brit har et stort netværk og mange venskaber på tværs af landegrænser med vores utallige partnere, og hun nyder en enorm respekt fra alle for hendes væremåde og hendes altid professionelle tilgang til at løse enhver udfordring.

Et perfekt match
Vi (Peder og Gitte) ansatte Maj Brit og vidste allerede til samtalen, at Maj Brit ville blive et perfekt match for os. Dels kendte vi Maj Brit på forhånd, da vi alle tre har haft vores gang i Hammerum/Gjellerup og Hauge som fælles hjemmebane, og dels vidste vi, at Maj Brit kom med det samme sæt af værdier som vi selv gerne ville have som kompas.

Maj Brit havde styr på ”penalhuset” og hendes faglighed kunne der aldrig sættes en finger på, men det ville hun selv sige, at der var en hygiejnefaktor og dermed en selvfølgelighed.

Det, vi i stedet altid adresserede som vores særlige kendetegn var, hvor velfungerende og fantastisk vores direktion kunne arbejde sammen. Det fungerede uden det mindste bøvl imellem os fordi respekt, loyalitet og fuldkommen ærlighed har været et fundament for os alle tre. Maj Brit var altid ærlig og kæmpede med hjerte og hjerne for Bravo Tours og for vores fælles Bravo-familie. Hun kæmpede aldrig for sig selv, men altid for firmaet og for at vi som hold skulle lykkes og tog dermed fra første fløjt Bravo Tours’ DNA og værdisæt ind under huden og blev én af os.

Bravo Tours er en ”familie” med dybe venskaber
Vi føler en stor sorg over tabet af Maj Brit og er så frygtelige kede af, at Maj Brit ikke kunne fortsætte den rejse, vi er på i Bravo Tours.

Coronaen er ved at slippe sit tag, og nu er der for alvor kommet gang i rejselysten igen, og vi kan ikke komme i tanke om nogen, der har fortjent mere vind i sejlene end Maj Brit, som jo har kæmpet med alle de svære odds på økonomisiden, som pandemien har budt os.

Derfor føles det endnu mere uretfærdigt, at Maj Brit ikke kommer til at opleve den medvind og den succes, som endeligt igen hersker i Bravo Tours. Hun havde fortjent det mere end nogen anden, og uden Maj Brit havde vi aldrig stået så solidt og stærkt, som vi gør i dag – vi skylder hende den største tak for hendes flid og arbejdsindsats. Selv når vi har været ude i det værste stormvejr, er Maj Brit blevet ved med at kæmpe indædt og været en klippe, som vi alle har set op til og beundret for hendes styrke og fightervilje.

Bravo Tours har altid været kendetegnet som en ”familie” med dybe venskaber, og det har gjort, at vi har stået last og brast om hinanden både i gode og svære tider. Maj Brit var vores bedste ven og tabet af Maj Brit efterlader et uendeligt tomrum i vores direktion og iblandt alle kollegaer i Bravo-huset. Maj Brit vil for evigt være en af os og være med på vores videre rejse.

Vi sender de varmeste tanker til Maj Brits fantastiske og varme familie, der altid har haft et sammenhold uden lige. En særlig tanke til Maj Brits to seje døtre, Sarah og Line, som har udvist en enorm styrke i en helt uretfærdig kamp. Vi vil altid være her for jer.

Æret være Maj Brits minde. Vi vil savne dig for altid – men vi ved, at du kigger med og bliver ved med at heppe på os.

Maj Brit Mølsted begraves på onsdag, den 30. juni, klokken 13 fra Gjellerup Kirke.