DONG skifter rejsebureau

travel forretningsrejserERHVERVSREJSEBUREAUER: En af Danmarks 10 største rejsekontoer har skiftet erhvervsrejsebureau efter American Express Business Travel, Amex, har overtaget DONG Energy fra Via Egencia. Danske DONG rejser for ca. 100 mio. kr. om året.

Ved årsskiftet fik DONG Energy nyt erhvervsrejsebureau i Danmark, det har standby.dk vidst længe. Men nyheden blev først officiel i går. Hvor længe kontrakten gælder, oplyses ikke.

I den officielle pressemeddelelse står bl.a.: ”DONG Energy vil integrere American Express Global Business Travels security-løsning for sine rejsende, AX Connect, i sit Travel Management Program.”

DONG Energy har valgt Amex til at forvalte sine forretningsrejser. Desuden har DONG underskrevet aftale om indførelse af AX CONNECT, American Express Global Business Travels security løsning, som giver rejseansvarlige mulighed for at finde sine rejsende, kommunikere med dem pr. e-mail og SMS og prioritere hjælpen til de rejsende, der har det største behov i tilfælde af forstyrrelser eller irregularitet.

Klaus Johansen, direktør for Amex i Danmark, siger i den officielle pressemeddelelse om grundene til, at DONG valgte Amex:

“Vores kundes vigtigste mål er at sikre, at de har maksimal kontrol over udgifterne og, at deres rejsende kan være produktive, mens de rejser. De muligheder, som vi tilbyder, kan hjælpe DONG med dette.”