DRF-direktør formand for global organisation

Lars Thykier.

Lars Thykier.

Lars Thykier, adm. direktør i Danmarks Rejsebureau Forening (DRF), er genvalgt som formand for WTAAA – den verdensomspændende samarbejdsorganisation for rejsebureauer.

Det skete på WTAAAs halvårlige bestyrelsesmøde og ordinære generalforsamling i Cordoba i Spanien. Posten sikrer DRF en stærk platform for danske rejsebureauers interesser internationalt.

WTAAA repræsenterer 80% procent af verdens rejsebureauer, som mødes to gange årligt for at diskutere spørgsmål, der påvirker rejsebranchen globalt og for at udarbejde fælles problemløsninger. Det gælder for eksempel i forhold til fælles afsæt for bureauernes diskussioner med flyselskabernes interesseorganisation IATA.

”Eksempelvis prøver IATA med et nyt distributionsprojekt, NDC, at give flyselskaberne langt større indflydelse på salg af billetter – på bekostning af rejsebureauernes fleksibilitet og pengepung. Det er et af de områder, jeg fortsat vil sætte fokus på i WTAAA for at sikre rejsebureauerne de bedst mulige betingelser”, siger Lars Thykier.