Peer Rysgaard stopper efter en lang karriere i Comwell-koncernen for at blive direktør for et dansk spa- og golfhotel. Foto: Comwell Hotels.

Driftsdirektør i Comwell skifter til golf- og spahotel

Comwells driftsdirektør gennem 14 år, Peer Rysgaard, stopper med udgangen af maj for at blive direktør for dansk golf- og spahotel.

Peer Rysgaard har været i Comwell siden 1997 og har gennem årene været med til at udvikle Comwells mange prisvindende koncepter, oplyser den danske hotelkæde.

Men efter 23 år i Comwell-koncernen har Peer Rysgaard besluttet at gøre karriereskift og 1 juni tiltræde som direktør for Great Northern i Kerteminde, der driver golf- og spahotel.

Peer Rysgaard blev restaurantchef på nordsjællandske Comwell Borupgaard i 1997. To år senere blev han hoteldirektør for Comwell Sorø, og frem mod 2006 var han ligeledes direktør for Comwells hoteller i Rebild Bakker, Roskilde og Borupgaard i Snekkersten.

I 2006 blev han driftsdirektør og indtrådte i koncernledelsen, ligesom han kom i bestyrelsen i alle koncernens datterselskaber. I 2014 blev Peer Rysgaard en del af direktionen i Comwell.

I pressemeddelelse fra Comwell siger Peer Rysgaard i forbindelse med sit karriereskifte:

”Man er jo ikke altid selv herre over de tidspunkter i ens liv, hvor muligheder opstår. Jeg har altid haft det sådan, at skulle jeg frivilligt forlade Comwell, så skulle det være for noget, som var noget helt andet. Der er opstået en unik mulighed med et ambitiøst og visionært projekt, hvor jeg får mulighed for at prøve mig selv af på andre områder, og hvor jeg samtidig finder tilbage til der, hvor jeg startede; den daglige drift, kontakten til gæsterne og den nære kontakt til medarbejderne.”

Med i mange Comwell-projekter
Peer Rysgaard har sat et aftryk på den udvikling, Comwell har været igennem. Blandt andet fremhæver Comwell indsatsen fra Peer Rysgaard i forbindelse med koncernens strategiproces, udvikling af nye koncepter, opstart, udvidelse og renovering af hoteller, implementering og videreudvikling af arbejdet med bæredygtighed og opbygning af en stærk organisation.

”Med 23 år i Comwell vil jeg først og fremmest huske mit samarbejde med alle de dygtige kolleger på tværs af Danmark og Sverige samt mit tætte samarbejde med koncernchef, Peter Schelde. Noget af det, jeg er allermest stolt af, er den talentudvikling, vi har i Comwell,” siger Peer Rysgaard og fortsætter:

”Vi har i dag ti hotelansvarlige, vi selv har udviklet og rekrutteret fra egne rækker, og vi har altid haft mange elever, vi uddanner, og som vil være afgørende for, at vores branche fortsat kan levere en høj faglighed.”

Stærk vision om at samle og styrke Comwells
Comwell sætter nu gang i en rekrutteringsproces for at finde en ny driftsdirektør til koncernen snarest muligt.

Comwells koncernchef, Peter Schelde, har gennem årene arbejdet tæt med Peer Rysgaard og siger i pressemeddelelsen:

”Peer har med en dedikeret indsats og en konstruktiv tilgang været med til at udvikle og implementere mange koncepter i Comwell, som ikke alene har givet os anerkendelse og priser, men som også været med til at udvikle vores kerneforretning.

Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi han hele tiden har haft en stærk vision om at samle og styrke Comwells hoteller og venues som ét stærkt brand,” siger Peter Schelde.

Comwell Hotels er en dansk hotelkæde med hoteller i Danmark og Sverige. I 1992 åbnede Comwell sit første spahotel i Danmark. Koncernen driver i dag 15 hoteller i Danmark og to i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. Desuden samarbejder koncernen med BC (Bella Center) Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen.

Relaterede artikler:

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Her skal Tour de France-rytterne bo i Danmark

Direktørskifte på kendt hotel