Dubai er næststørste oversøiske destination

Emirates_B777-300ER_A6-EBDKun New York tiltrækker flere passagerer fra København, hvor Bangkok er blevet overhalet af emiratet ved Den persiske Golf

Emirates har på tre år bragt over 600.000 passagerer til Dubai fra Skandinavien og det har fået selskabet til at satse på mere vækst. Emirates har derfor åbnet en ny rute fra Oslo og har udvidet på fragt fra København, skriver business.dk.

”Vi har transporteret flere end 600.000 passagerer til Dubai, siden vi åbnede. Vi havde 250.000 sidste år. Og det er en god grund til, at vi er gået op til det størst mulige fly, der kan lande i Københavns Lufthavn”, siger landechef Teddy Zebitz.

74.077 passagerer er fløjet fra København til Dubai i 2014. New York topper listen med 96.143 passagerer, mens Bangkok ligger på en tredjeplads med 72.194 passagerer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.