Det arkitektonisk særprægede Royal Atlantis Resort & Residences med 795 suiter og 231 værelser er et af Dubais nye hoteller. Resortet har intet mindre end 17 restauranter. Pressefoto via Dubai Tourism.

Dubai får nyt luksushotel hver måned

Dubai har allerede over 500 hoteller med mere end 100.000 værelser og suiter. Men det stopper ikke her, nærmest hver måned åbnes der et nyt hotel i den mellemøstlige metropol.

Ifølge officielle tal fra Dubai Tourism havde emiratet ved udgangen af 2019 i alt 544 hoteller i drift med 100.744 værelser og suiter.

Nu har det danske PR-bureau Related, der blandt andet har Dubai Tourism som kunde, udsendt opgørelse over hotelåbninger i Dubai for resten af året. Det drejer sig, ifølge sammenfatningen, om mindst syv. De er, alfabetisk:

Dubai Edition åbner i anden halvdel af i år et nyt hotel med 275 værelser og suiter i Dubai centrum, lige over for Dubai Mall. Det bliver kædens andet hotel i Mellemøsten.

I oktober slår Hilton Dubai Palm Jumeirah dørene op på den vestlige side af “palmens” stamme. Hotellet har egen børneklub, tæt på vandlandet Aquaventure Waterpark. Alle værelser har egen balkon, og hotellet har flere restauranter og spisesteder, blandt andet en amerikansk grillrestaurant og en smoothiebar på stranden.

Snart åbner også det første Marriott Resort i Dubai på Palm Jumeirah. Marriott Resort Palm Jumeirah med 608 værelser ligger tæt på en nyåbnet strandpromenade, hvor gæsterne kan nyde dagene på hotellets private strand.

17 restauranter på samme hotel
Hotellet Rixos Jewel of the Creek, der åbnes i slutningen af 2021, ligger i bygningskomplekset Jewel of the Creek i Port Saeed-området, tæt på Dubais internationale lufthavn. Rixos har 770 værelser og suiter samt en række restauranter. Her er desuden indendørs- og udendørs sportsfaciliteter, wellness-center og en såkaldt infinity-pool, et ”endeløst” svømmebassin.

Inden længe får Atlantis The Palm et søster- og nabohotel, Royal Atlantis Resort & Residences med 795 suiter og 231 værelser. På det nye Royal-resort er der intet mindre end 17 restauranter, herunder en 2-stjernet Michelin-restaurant.

Hotellet Th8 Dubai med 161 værelser og suiter åbner på den Palm Jumeirah i slutningen af i år. Hotellet får blandt andet en infinity-pool, muligheder for vandsport og en restaurant på stranden.

Boutiquehotellet 25hours Hotels One Central åbner i efteråret i Dubai World Trade Center i centrum af Dubai. Hotellet har 434 værelser, alle med eget tema. Man kan blandt andet overnatte i et værelse med beduintema eller et værelse i glamping-stil. På hotellet finder man desuden fire restauranter, og en tagterrasse med udsigt over Dubai centrum.

Endnu er rejsevejledningerne for Dubai orange, men så er der noget at se frem til, når verden igen bliver lidt mere normal.

Relaterede artikler:

Ti år med Emirates i Københavns Lufthavn

Turismekonkurrenter i tættere samarbejde

Qatar på jagt efter flere nordiske turister