Ole Andersen begyndte 1. februar som ny administrerende direktør for Dyrehavsbakken, der har 32 kørende forlystelser, og blandt andet er hjemsted for Cirkusrevyen. PR-foto: Dyrehavsbakken.

Dyrehavsbakken klar med kendt ny direktør

Danmarks næststørste turistattraktion, Dyrehavsbakken, har ansat Ole Andersen, tidligere direktør for Danhostel og salgsdirektør hos Wonderful Copenhagen, som ny administrerende direktør.

Det bliver fremover 59-årige Ole Andersen, tidligere direktør for Danhostel, der kommer til at sidde i direktørstolen som ny administrerende direktør for Dyrehavsbakken i Klampenborg. Bakken regnes som Danmarks næststørste turistattraktion med et anslået årligt besøgstal i 2019 på 2,2 millioner. Der er gratis entre til Bakken, hvorfor tallet er estimeret. Danmarks største turistattraktion, Tivoli, havde i 2019 tæt på 4,6 millioner gæster.

Ole Andersen har senest i fem år været direktør for Danhostel, et job han forlod i 2019, da han ikke ville acceptere en lønnedgang. Og inden Danhostel havde han 14 år som salgs- og marketingdirektør i Wonderful Copenhagen.

I direktørstolen på Bakken afløser Ole Andersen direktionssekretær for Dyrehavsbakken samt administrativ leder af Teltholderforeningen på Bakken, Lene Alsgren, der har været konstitueret direktør efter Nils-Erik Winther den 2. oktober sidste år forlod direktørstillingen efter 12 år på posten.

Det er drømmejobbet
Ole Andersens nye arbejdsopgaver kommer fremover til at foregå i verdens ældste forlystelsespark. I en pressemeddelelse fra Bakken siger Ole Andersen: ”Arbejdet som ny direktør i verdens ældste forlystelsespark i de smukkeste omgivelser, ser jeg et kæmpe potentiale i. Jeg har store ambitioner for udviklingen. Dette er uden tvivl drømmejobbet.

Jeg glæder mig til at komme i gang sammen med alle Bakkens interessenter og sammen skabe en fælles rejse, der hele tiden skal gøre Bakken attraktiv for et større publikum,” siger Ole Andersen.

Om valget af Ole Andersen som ny direktør for Dyrehavsbakken, siger bestyrelsesformand på Dyrehavsbakken, Michael Idemo:

”Bestyrelsen er utrolig glad for, at Ole Andersen har takket ja til rollen som Bakkens direktør. Oles erhvervserfaring går utrolig godt i spænd med, hvad han blandt andet kommer til at beskæftige sig med i stillingen som administrerende direktør på Bakken. Med hans baggrund er han et stærkt match til Bakkens strategi om at blive Danmarks sjoveste forlystelsespark med høj kundeservice og maksimeret fun-time.”

Bakken præsenterer to nye forlystelser til sommersæsonen, som bliver en del af de 30 andre forlystelser i parken. Bakken håber, grundet COVID-19, at kunne slå portene op som planlagt til årets sæson den 26. marts.

Relaterede artikler:

Danske forlystelsesparker mister milliardbeløb

Danske attraktioner satte rekord i 2019 – frygter i år

Danhostel endnu ikke klar med ny direktør