CPH satser på fragten

Det er fragten, der kommer i fokus hos Københavns Lufthavne i de kommende år. Der skal ifølge CPH NEWS satses på at udvikle lufthavnen i Kastrup som internationalt center for transport af alle typer luftfragt, hvor fragt kan samles og sendes videre med lastbil, tog, fly og skib.
Centret får til huse på et 420.000 kvadratmeter stort inddæmmet areal i umiddelbar tilknytning til
det nuværende lufthavnsområde øst for lufthavnen i Kastrup.
”Området er attraktivt for firmaer, der har brug for med få timers varsel at sende eller modtage deres varer til og fra kunder overalt i Europa,” siger Mogens Kornbo, der er underdirektør i Københavns Lufthavne for området Ejendomme og Drift.
(Børsen, 2/6)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.