CPH satser på fragten

Det er fragten, der kommer i fokus hos Københavns Lufthavne i de kommende år. Der skal ifølge CPH NEWS satses på at udvikle lufthavnen i Kastrup som internationalt center for transport af alle typer luftfragt, hvor fragt kan samles og sendes videre med lastbil, tog, fly og skib.
Centret får til huse på et 420.000 kvadratmeter stort inddæmmet areal i umiddelbar tilknytning til
det nuværende lufthavnsområde øst for lufthavnen i Kastrup.
”Området er attraktivt for firmaer, der har brug for med få timers varsel at sende eller modtage deres varer til og fra kunder overalt i Europa,” siger Mogens Kornbo, der er underdirektør i Københavns Lufthavne for området Ejendomme og Drift.
(Børsen, 2/6)

Skrevet af

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.