A380-levering forsinket mindst et halvt år

Leveringen af de første nye Airbus A380 fly bliver forsinket i mindst et halvt år. En af de første kunder til flyet, australske Qantas, kan nu først se frem til at modtage det første af de nye kæmpefly til april næste år, hvor selskabet oprindeligt var blevet lovet flyet allerede til oktober i år.

Ifølge australske medier rammer forsinkelserne også bl.a. Singapore Airlines og Dubai-baserede Emirates. Sidstnævnte flyselskab er i øvrigt den største aftager af det nye fly, med en samlet ordre på i alt 43 A380-fly.

Ifølge australske kilder er det problemer hos flyproducenten med at konfigurere det store fly til de enkelte flyselskabers specifikke ønsker, der tager længere tid end forventet.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.