A380-levering forsinket mindst et halvt år

Leveringen af de første nye Airbus A380 fly bliver forsinket i mindst et halvt år. En af de første kunder til flyet, australske Qantas, kan nu først se frem til at modtage det første af de nye kæmpefly til april næste år, hvor selskabet oprindeligt var blevet lovet flyet allerede til oktober i år.

Ifølge australske medier rammer forsinkelserne også bl.a. Singapore Airlines og Dubai-baserede Emirates. Sidstnævnte flyselskab er i øvrigt den største aftager af det nye fly, med en samlet ordre på i alt 43 A380-fly.

Ifølge australske kilder er det problemer hos flyproducenten med at konfigurere det store fly til de enkelte flyselskabers specifikke ønsker, der tager længere tid end forventet.

Skrevet af

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.