Billetkontoret redder Rejsebranchens Uddannelsescenter

Fra 1. juli indleder turoperatøren Billetkontoret og Rejsebranchens Uddannelsescenter et partnerskab som sikrer, at de IATA/UFTAA-uddannelser fortsat udbydes til danske rejsebureaumedarbejdere; herunder vil de fleksible Amadeus Reservation- og Air Fares-kurser via internettet fortsætte.

Derudover vil der fra 2005 blive udbudt andre relevante kurser for medarbejdere i rejsebranchen, f.eks. PC-kurser, rejsegeografi, salgs- og præsentationsteknikker.Baggrunden er, at indehaveren af Rejsebranchens Uddannelsescenter, Gitte Hansen – oplyser Billetkontoret – for en måned siden lukkede Rejsebranchens Uddannelsescenter.Det nye partnerskab etableres under navnet rbu.dk, og kom i stand på initiativ af Billetkontoret.

“Med lukning af Rejsebranchens Uddannelsescenter ville det ikke længere være muligt for danske rejsebureaumedarbejdere at tage IATA/UFTAA-uddannelserne i Danmark. Dette ville være et betydeligt tilbageskridt for branchens uddannelsesmuligheder – hvorfor vi henvendte os til Gitte Hansen med tilbud om partnerskab,” siger Billetkontorets adm. direktør, Jesper Schou, og marketingschef, Kim Gerdes.Billetkontoret pointerer, at RBU.dk fortsat vil være en uafhængig institution, der udbyder kurser til hele rejsebranchen – og Gitte Hansen fortsat har det daglige ansvar for kontor og undervisning. Allerede fra efteråret gennemføres der igen et kursusprogram. Dette kan rekvireres hos Gitte Hansen fra på mandag.

Skrevet af