Nordisk salgschef stopper

”Det har været spændende, udviklende og en fornøjelse at vinde markedsandele og øge omsætningen – også takket være gode samarbejdspartnere og rejsebureauagenter.”Det sagde Ameena S. Jensen tirsdag til Take Off efter hun havde fortalt, at hun med udgangen af august forlader jobbet som nordisk og baltisk chef for Air Canada med sæde i København.

Air Canada har netop indrykket stillingsannonce på Take Offs hjemmeside for at finde hendes afløser. Der er ansøgningsfrist 16. august.Fra næste måned bliver 38-årige Ameena S. Jensen account manager for den berømte danske møbelfabrik Fritz Hansen i Allerød nord for København.

”Jeg har fået et godt tilbud om en nyoprettet stilling, hvor jeg skal have tæt kontakt til firmakunder og være med til at påvirke dem til at vælge møbler fra Fritz Hansen. Fritz Hansen fremstiller stadig klassiske Arne Jacobsen-møbler, men satser også meget på nye designere,” siger Ameena Jensen.Hun kom for to år siden til Air Canada fra et job som account manager hos erhvervsrejsebureauet American Express. Inden Amex-tiden var hun marketingansvarlig for rekrutteringsfirmaet Manpower.I øvrigt er det ikke kun Ameena Jensen, som forlader Air Canada. Star Alliance-medlemmet sagde i går farvel til en af sine sælgere, Jan Grested, som fremover skal være byggeleder i sin fars entreprenørvirksomhed. Han afløses hos Air Canada af Klaus Bigum fra South African Airways.

Air Canada repræsenteres i Norden af General Sales Agent, Airline & Travel Marketing (ATM), som i sin stald også har netop South African Airways samt Cathay Pacific og Virgin Atlantic.Air Canada betjener ni lufthavne i Europa. Størst er Heathrow med 15 daglige flyvninger, fem til Toronto, men også til Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, hovedstaden Ottawa, Vancouver og sommerruten til St. John’s på Newfoundland.

Udover Heathrow flyver Air Canada også fra Frankfurt, Manchester, München, Paris, Rom, Warszawa, Wien og Zürich. I alt har Air Canada 25 daglige flyvninger fra Europa til Canada.

Til december åbnes i øvrigt fra Vancouver til Sydney.

Air Canada betjener over 150 destinationer på fem kontinenter – selskabet havde i fjor 30 mio. passagerer.HB

Skrevet af