CWT støtter ikke DRF-appel

Et flertal i Danmarks Rejsebureau Forenings bestyrelse vil appellere dommen fra Østre Landsret, hvor to ud af tre dommere gav SAS medhold i provisionsretssagen om betaling af vederlag til rejsebureauerne, til Højesteret. Men der er ikke enighed i geledderne.I går meddelte Danmarks tredjestørste erhvervsrejsebureau, Carlson Wagonlit Travel, at det ikke støtter appellen.

”Carlson Wagonlit Travel har som Europas største erhvervsrejsebureau egne aftaler med de førende flyselskaber i Europa, og af disse aftaler fremgår det tydeligt, under hvilke forhold samarbejdet skal gennemføres,” siger salgs- og marketingsdirektør, Henrik Dige Christensen, fra CWT Danmark.Carlson Wagonlit Travel er ifølge egne oplysninger verdens største rejsebureau med mere end 3.000 afdelinger i 141 lande. CWT sælger hvert år 34 mio. flybilletter, 5 mio. togbilletter, 12 mio. hotelovernatninger og 8 mio. billejedage.
I Danmark har CWT bureauer i København, Århus og Esbjerg samt i lufthavnene i Ålborg, Billund og København. Selskabet beskæftiger i Danmark 300 ansatte og har en årlig omsætning på ca. 2 mia. kr.

Skrevet af