Topmøde om lavprisselskaber

Konkurrencen mellem lavprisflyselskaberne er hårdere end nogensinde. Alene fra København er der fra sommerprogrammet over 250 nye ugentlige frekvenser på tidligere Sterling-ruter.Men hvordan vil flyselskaberne positionere sig? Det bliver et af emnerne på konferencen ”Markedet for lavprisflyvning i Skandinavien” på Hilton Copenhagen Airport 30. marts.På heldagskonferencen redegør adm. direktør Jørgen Nielsen fra Cimber Sterling for baggrunden for dets 20 nye ruter fra København, Billund og Aalborg.

Fra en stor ny aktør på det danske marked, Norwegian, kommer koncernchef Bjørn Kjos og fortæller om selskabets vision og planer for det danske marked.

Hollandske Transavia giver et indblik i sit valg af København som selskabets tredje ”hub” i Europa.

Og dansk-tyske Thomas Haagensen, chef for Easyjet i en snes europæiske lande, herunder Norden, vil fortælle om Easyjets planer for fremtiden.Uden lufthavne, ingen lavprisselskaber. Adm. direktør for Københavns Lufthavn, Brian Petersen, beretter om lufthavnens bud på at tiltrække flere lavprisselskaber – bl.a. via sin lavpristerminal Swift, der åbner næste forår.Der er alternative planer for en sådan, Terminal A; adm. direktør for denne, Mogens Kornbo, vil duellere med Brian Petersen om lavpristerminalerne.Og Billunds lufthavnschef, Jørgen Krab Jørgensen, fortæller på konferencen om, hvorfor lufthavnen er så attraktiv for lavpristrafik.Arrangør af konferencen er rådgivningsvirksomheden Travelbroker Nordic, der er flere informationer på travelbroker.dk


Skrevet af