I dag udkommer det nye Take Off

Take Off kan med sit januar-nummer glæde sig over et blad på 70 sider, næsten 50% større end samme tid i fjor. Forsiden af vort januar-nummer refererer til vort tema om Island. Det andet landetema er Belgien (Bruxelles-Flandern, for at være mere præcis).Gæster i Take Off-Stolen er Danmarks to rejsemessedronninger, Margit Geil fra Bella Center og Susi Jæger fra Messecenter Herning. Bladet byder også på et minitema om krydstogter; nyheder fra flyselskaberne; hotelbranchen, Verden Rundt, lidt fokus på USA, New Zealand og tog.”I byen med Take Off” har været til reception og sammenkomster hos bl.a. Albatros, ANTOR, Finnair, Novia, Radisson SAS og SN Brussels Airlines.
Take Off har masser af People-stof – og Mellem Os-konkurrencen giver denne gang mulighed for at vinde musicalbilletter i Århus og hotelovernatning samt indenrigsflybilletter til Smilets By.Men noget af januar-udgavens mest specielle er en fold-ud-kalender med en stribe flotte mandfolk fra et kendt flyselskab…Læs om alt dette og meget mere i det nye Take Off.
Og hvorfor ikke få dit eget eksemplar sendt hjem til din postkasse – eller giv som chef dette værdsatte gode til dine ansatte. Ring til Take Off: 33 23 80 99, eller send en e-mail til: info@takeoff.nu – eller brug vor hjemmeside under ”subscriptions.”

Skrevet af