Emirates aftale med Kilroy Travels

Emirates har indgået aftale med ungdomsrejsearrangøren Kilroy Travels, for at kunne byde flere danske unge velkommen ombord. Et oplagt samarbejde, siger både Kilroy Travels og Emirates, som via Dubai flyver til de fjerne destinationer, som mange rygsækrejsende efterspørger.  

“Med vores daglige afgange fra København til Dubai har rejsende fra Norden fået hurtig og nem adgang til det meste af verden. Det er især de 45 destinationer syd og sydøst for Dubai, der er populære blandt de eventyrlystne danske unge. Med vores aftale med Kilroy Travel tror jeg, at de rygsækrejsende, der typisk opsøger uprøvet land, også vil udforske mange andre destinationer, som vores rutenet byder på,” siger Teddy Zebitz, area manager Nordic Countries hos Emirates.

“Vi er begejstrede for aftalen, der styrker vores udbud af muligheder til kernekunderne. Samtidig betyder det, at vi kan tilbyde de skandinaviske unge og studerende særdeles gode muligheder for at rejse videre til destinationer som Australien, Indien og Sydøstasien. Ud over Dubai er der adskillige spændende muligheder for ekstra stopovers i Emirates’ rutenet,” siger Ulrik Olsen fra Kilroy Travels.

“De rygsækrejsende fra hele Norden får nu lejlighed til at nyde vores gourmet-menu og vores bagageregler; 30 kg på Economy, 40 kg på Business og 50 kg på First. Og hvis man er Skywards-medlem, har man ret til at tage endnu mere gratis baggage med,” siger Teddy Zebitz.