Emirates bliver sponsor for stor tennisturnering

Formand for det Franske Tennisforbund, til venstre, og Tim Clark, Emirates’ koncernchef, ved pressemøde.

Formand for det Franske Tennisforbund, til venstre, og Tim Clark, Emirates’ koncernchef, ved pressemøde.

LUFTFART: Tennisturneringen French Open er en af verdens fire Grand Slam-turneringer – den er flyselskabet nu sponsor for de næste fem år.

Emirates fortsætter med at bruge millioner på at promovere sig på bl.a. sportsområdet. Forleden kom det frem, at selskabet skal være trøjesponsor for fodboldholdet Real Madrid – og nu udvider Emirates sin portefølje i Europa med en femårig aftale om at det skal være officiel partner for Roland Garros-tennisturneringen med start ved dette års udgave af turneringen, der løber fra 21. maj til 9. juni.

Nyheden blev præsenteret af Emirates’ koncernchef, Tim Clark og Jean Gachassin, præsident for det franske tennisforbund.

Som en del af samarbejdet kan Emirates bl.a. markedsføre sig på centercourt, selskabet får egen lounge til sine indbudte gæster, tilskuerbokse ved banerne ligesom selskabet også vil vise flaget i det såkaldte ”Fan Zone-område.”

Mens Emirates har en daglig afgang mellem Dubai og København og til efteråret åbner på Stockholm, flyver selskaber 32 gange om ugen til Frankrig – 20 gange om ugen til Paris, en gang om dagen til Nice og fem gange om ugen til Lyon.