Emirates dropper FIFA

Emirates-FIFA-logo_tcm233-799039Emirates stopper som sponsor for den internationale fodboldsammenslutning FIFA, der undersøger eventuel korruption i forbindelse med fastlæggelsen af, hvor de kommende to VM i fodbold skal spilles.

“Emirates bekræfter, at man har besluttet ikke at forlænge sponsoraftalen med FIFA når den udløber med 2014”, skriver det Dubai-baserede flyselskab i en kommentar. ”Beslutningen blev truffet, da FIFAs kontraktudkast ikke levede op til Emirates forventninger”.

Emirates har været én af seks FIFA sponsorer, som i alt har ydet 180 millioner dollars i årlig sponsorstøtte. Sponsorerne har presset FIFA til at afvise anklager om bestikkelse i forbindelse med VM i Qatar i 2022. FIFA undersøger processen op til godkendelserne af VM i Rusland i 2018 og i Qatar i 2022.

Ifølge det tyske ’Der Spiegel’ er det FIFAs ringe image, der står bag Emirates opsigelse af sponsoraftalen. Samtidig oplyser nyhedsmagasinet, at også japanske Sony vil droppe sin sponsoraftale med FIFA, som angiveligt forhandler med Qatar Airways om at efterfølge Emirates.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.