Emirates får ny ultra-langrute

0

Emirates Boeing B777-200LR fly lufthavnFLYSELSKABER: Den 1. marts begynder Emirates at flyve non stop fra Dubai til New Zealands største by, Auckland. En flyvning på over 17 timer, hvilket gør det til en af verdens længste flyruter.

Emirates betjener allerede Auckland – men det er med mellemlanding i Australien. Med den kommende ekstra rute når Emirates op på fem daglige flyvninger til New Zealand.

Selskabet har i forvejen tre daglige flyvninger med dobbeltdækkeren Airbus A380 til Auckland. Ligeledes har selskabet en daglig rute fra Dubai til Christchurch, New Zealands næststørste by, fløjet med en Boeing 777-300ER (Extended Range).

Den kommende direkte rute fra Dubai til Auckland skal flyves med en Boeing 777-200LR (Long Range). Flyvetiden på den nye rute bliver ca. 16 timer fra Dubai til Auckland og mindst 17 timer og 15 minutter på returflyvningen. Med den direkte rute gør Emirates sin rejsetid fra Dubai til Auckland tre timer kortere, oplyser selskabet.

Lige nu menes verdens længste flyrute at være Emirates rute mellem Dubai og Panama, der er godt 13.800 kilometer lang og tager godt 17 timer.

I 2018 forventes Singapore Airlines at få prale-retten som indehaver af verdens længste passagerrute, ved genåbning af den 19 timer lange rute til New York. Den skal flyves med en Airbus A350-900 Ultra Long Range.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz