Emirates flyver 100 heste over tre kontinenter

I foråret har nogle af verdens bedste springheste rejst på tværs af tre kontinenter ombord hos Emirates fly. De skulle dyste i Longines Global Champions Tour for den internationale elite.

De 96 heste, der hver vejer mellem 600 og 650 kg, har fløjet fra Liege til Mexico city, Miami og Shanghai og tilbage til Liege i 10 særligt indrettede fragtfly med plads til 30 tons udstyr og 27 oppassere. Hestene tilbragte en uge på landjorden på hver destination for at deltage i turneringer, før de fløj videre.

Transport af de 93 stjerneheste er en kompleks opgave. Emirates SkyCargo har kræset for dem med specialdesignede båse, to midtergange og et ekstraordinært set-up på jorden. De har samarbejdet med specialister for at sikre, at hestene blev håndteret sikkert og i maksimal komfort.

Alle vinderne af CSI 5-konkurrencerne (det højeste internationale niveau for springridning) ved Longines Global Champions Tour i Mexico City havde rejst med Emirates SkyCargo.

De 93 heste blev transporteret fra Liege til Mexico City den 31. marts og 1. april på to Emirates SkyCargo fragtfly. Hestene blev ledsaget af 11 oppassere og ca. 30 tons udstyr. Den 9. april blev de flyttet fra Mexico City til Miami på to flyvninger. Og den 16. april blev hestene fløjet tilbage til Liege fra Miami.

Den 22. april blev 96 heste transporteret fra Liege til Shanghai ledsaget af 27 oppassere og over 15 tons udstyr. Den 1. og 2. maj blev de fløjet tilbage til Liege.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.