Emirates flyver 100 heste over tre kontinenter

I foråret har nogle af verdens bedste springheste rejst på tværs af tre kontinenter ombord hos Emirates fly. De skulle dyste i Longines Global Champions Tour for den internationale elite.

De 96 heste, der hver vejer mellem 600 og 650 kg, har fløjet fra Liege til Mexico city, Miami og Shanghai og tilbage til Liege i 10 særligt indrettede fragtfly med plads til 30 tons udstyr og 27 oppassere. Hestene tilbragte en uge på landjorden på hver destination for at deltage i turneringer, før de fløj videre.

Transport af de 93 stjerneheste er en kompleks opgave. Emirates SkyCargo har kræset for dem med specialdesignede båse, to midtergange og et ekstraordinært set-up på jorden. De har samarbejdet med specialister for at sikre, at hestene blev håndteret sikkert og i maksimal komfort.

Alle vinderne af CSI 5-konkurrencerne (det højeste internationale niveau for springridning) ved Longines Global Champions Tour i Mexico City havde rejst med Emirates SkyCargo.

De 93 heste blev transporteret fra Liege til Mexico City den 31. marts og 1. april på to Emirates SkyCargo fragtfly. Hestene blev ledsaget af 11 oppassere og ca. 30 tons udstyr. Den 9. april blev de flyttet fra Mexico City til Miami på to flyvninger. Og den 16. april blev hestene fløjet tilbage til Liege fra Miami.

Den 22. april blev 96 heste transporteret fra Liege til Shanghai ledsaget af 27 oppassere og over 15 tons udstyr. Den 1. og 2. maj blev de fløjet tilbage til Liege.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.