Emirates leverer røde roser til Valentinsdag

Den store efterspørgsel gør, at Emirates har fløjet millioner blomster til Europa, ligesom Emirates SkyCargo har dekoreret et fragtfly, der transportere røde roser fra Nairobi til Amsterdam.

Den 14. februar er Valentinsdag, og her stiger efterspørgslen på især røde roser markant. Derfor har Emirates i ugen op til Valentinsdag indsat ekstra fragtfly på ruten fra Nairobi i Kenya til Amsterdam, for at fragte mere end 350 tons blomster til Europa.

Transporten sker blandt andet med selskabets Boeing 777-F, der i anledning af dagen er dekoreret med røde roser. Flyet kan transportere omkring to millioner røde roser til de kærlighedshungrende.

For at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel har Emirates i de seneste uger haft fire ekstra afgange med deres SkyCargo-fragtfly mellem Amsterdam og Nairobi. Derudover fragter SkyCargo hver dag blomster til mere en 150 destinationer på verdensplan. Sidste år fragtedes mere end 70.000 tons blomster til hele verden.

Størstedelen af blomsterne transporteres fra to af verdens største blomstereksportlande Kenya og Ecuador til Amsterdam, hvorfra de distribueres videre til resten af verden.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.