Emirates vil ansætte 11.000

Emirates-A380-Economy.jpgEmirates Group vil udvide sit personale med omkring 6% i det kommende år, når selskabet får yderligere 20 nye fly.

Gruppen omfatter flyselskabet, ground handling og catering, som tilsammen har behov for at ansætte 11.000 frem til marts 2016.

Omkring halvdelen rekrutteres til det Dubai-baserede kabinepersonale, men der er også stillinger i flyveledelsen, teknik, lufthavnsservice og administration.

“Lige nu beskæftiger vi 75.000 i Dubai og verden rundt”, siger Abdulaziz Al Ali, executive vice president for HR i Emirates.

Væksten på 6% tager også højde for, at omkring 6.500 vil forlade selskabet i de kommende år. I 2014 modtog det mellemøstlige selskab 480.000 online ansøgninger, oplyser han.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.