En succeshistorie

Hos dinferie.dk kan man glæde sig over positive salgstal. I løbet af de første tre uger i februar er salget steget med 12% i forhold til sidste år!

”Efter et sløvt efterår og et lidt langsomt salg i starten af januar, er der nu fuld fart på og i øjeblikket sætter vi salgsrekorder hver eneste dag”, siger direktør Jakob Lund Nielsen.

Årsagen er dels, at det er gået op for mange, at der findes flere og billigere lavpris-flybilletter end nogensinde før, dels at krisen har fået danskernes øjne op for de store besparelser, man kan hente ved at kombinere en billig flybillet med et hotelophold fra dinferie.dk.

”Der er ofte mange tusinde kroner at spare i forhold til en normal pakkerejse og det er virkelig noget der tæller i dagens Danmark. Ferien til sydens sol er næsten hellig, men mange har ikke mulighed for at bruge lige så mange penge som tidligere og så ligger det lige for at bruge vores koncept”, siger han.

”Selv om det tynder ud i de ekstremt billige flybilletter, er der stadig mange gode priser hos både Transavia, Cimber/Sterling, AirBerlin og Norwegian, så vi regner med, at det gode salg fortsætter de næste mange uger”.

Skrevet af Flemming Juul