Endnu et nyt Arp Hansen hotel

Gruppen løftede for nylig sløret for planerne om Tivoli Congress Center og Tivoli Hotel, der begge åbner i 2010.  Nu er der også sat navn og koncept på gruppens næste skud på stammen, der åbner i efteråret 2009 på kongrescenter-grunden på Kalvebod Brygge.  

Wakeup Copenhagen får 510 værelser på den nye Kalvebod Allé og bliver et nyt koncept i Arp-Hansens portefølje af hoteller i det centrale København.

Gruppens 10. hotel bliver gruppens største, og er et lavprishotel. I tråd med lavpris flyselskaberne vil Wakeup Copenhagen udbyde et vist antal værelser til hvert prisniveau og værelset betales ved reservation over nettet. Jo tidligere gæsten booker, jo lavere pris. 

Wakeup Copenhagen får et cool og moderne design i mindre værelser på 12–15 kvm. med eget toilet og bad,  air conditioning, fladskærms-TV, en god arbejdsplads og gratis trådløst internet. Hotellet vil både tilbyde allergiværelser med trægulve og muligheder for connecting rooms. Et hotel, der kan måle sig med mange 3- & 4-stjernede hoteller, men som prismæssigt ligger på et 2-stjernet niveau.  

Hotellet vil byde på en trendy lobby med 24-timer mulighed for at købe drikkevarer, sandwiches, kager og snacks og et high-tech business center. Morgenmadsbuffet kan bestilles eller tilkøbes ved check-in og serveres i hotellets morgenmadsrestaurant ud mod kongreskompleksets grønne strøg.  

Check-in er hurtig og effektiv via elektroniske check-in counters, eller i receptionen. Check-out er endnu nemmere, – alt betales ved ankomsten og gæsten afleverer blot nøglen ved afrejse.  

Arp-Hansen Hotel Group har entreret med arkitekt Kim Utzon, der har skabt gruppens nyeste hotel Copenhagen Island. Wakeup Copenhagen vil fremstå som en fjeldside, der med sin sorte overflade og natur-eloxerede vinduesflader vil danne en flot ramme om gæsternes ophold. 

Skrevet af web-redaktionen