Endnu flere krydstogter til København

0

AIDAaura_AussenansichtCRUISE: Det tyske Aida rederi har besluttet at lægge endnu 11 anløb op til København til sommer på to og fire dages ture fra Kiel. – Nu 299 skibe på årets program.

København og Danmark er et populært rejsemål som sjældent før for et tysk og et internationalt publikum. Op til weekenden meddelte havnens største kunde, Aida rederiet fra Tyskland, at man har besluttet at sende endnu 11 anløb med Aida Aura til København i sommer.

”Det vil sige, at vi i år når op på 299 anløb med forventet 732.000 gæster. Sidste år havde vi 283 anløb og 677.500 gæster,” siger direktør Arnt Møller Pedersen, ansvarlig for krydstogter i København og Malmø, til standby.dk.

”Det betyder også noget, der ligner otte mio. kr. i meromsætning til erhvervslivet i København,” fortsætter han.

Aida Aura kan medtage 1.500 passagerer og har 390 besætningsmedlemmer og hører som sådan til de mindre af nutidens krydstogtskibe, men sammenlagt kommer Aida op på 42 anløb i København til sommer og udgør 14 procent af de totale anløb.

Det er tilsyneladende meningen at markedsføre nogle af turene fra Kiel som sviptur til København, mens andre skal gå via København til Gøteborg og Oslo på fire dage.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz