Det globale erhvervsrejsebureau BCD Travel har udvidet sit udbud af teknologileverandører under paraplyen SolutionSource til nu at omfatte 19 af disse leverandører til brug ved firmarejser. Pressefoto: BCD Travel.

Erhvervsrejsebureau får flere teknologipartnere

BCD Travels SolutionSource, en markedsplads for teknologipartnere, får flere tredjepartsløsninger. Det skal gøre det nemmere for firmakunder at integrere disse partnere i sine rejseprogrammer.

Med de nye tilføjelser har firmakunder, der benytter BCD’s SolutionSource, nu adgang til 19 tredjeparts-teknologileverandører – en stigning på seks siden årets begyndelse. Foreløbig har over 300 BCD-kunder en eller flere SolutionSource-teknologipartnere i deres rejseprogram.

Med lanceringen af SolutionSource sidste år introducerede BCD Travel en ny tilgang til teknologiløsninger til sine erhvervskunder. Tredjepartsteknologipartnerne autoriseres af BCD Travel, inden de bliver en del af BCD’s teknologiske markedsplads, SolutionSource.

Gennem SolutionSource giver BCD sine partnere adgang til et sæt API’er (Application Programming Interface) samt udviklingsværktøjer, som sikrer integration i firmakundernes egne rejseprogrammer, oplyser BCD i en pressemeddelelse. Kunderne kan vælge den eller de partnere, der bedst passer til deres behov og rejseprogram.

Irina Matz, BCD Travels’ direktør for SolutionSource. Foto: BCD Travel.

”Ældre systemer og kontraktmæssigt bureaukrati”
”De seneste år har mange nye, innovative rejseteknologier set dagens lys. Mange tilbyder en stor potentiel værdi for erhvervsrejseindustrien, men er ofte begrænset af ældre systemer og kontraktmæssigt bureaukrati,” siger Irina Matz, BCD Travels’ direktør for SolutionSource, i pressemeddelelsen og tilføjer:

”Som kundernes erhvervsrejserådgiver ønsker vi at sikre kunderne adgang til de nyeste teknologileverandører, som reelt kan hjælpe med til at skabe succes i deres rejseprogrammer.”

De seneste måneder har BCD budt nye teknologipartnere velkommen, herunder Hubtobee, Lumo, Park ‘N Fly, Tripkicks, VATBox og VisaHQ. De er – ligesom eksisterende partnere som Pana, Freebird, FairFly, International SOS, Yapta, SpotHero, Groupize og Rocketrip – nu med på SolutionSource.

Erhvervsrejsebureauets kunder har dermed adgang til 19 BCD-godkendte industriteknologier på tværs af ni kategorier, herunder rejsetjenester, duty of care, gæsterejser, programoptimering og mere, oplyses det.

Hjælper med at optimere udgifter
Ifølge BCD hjælper SolutionSource virksomheder med at optimere udgifterne i deres rejseprogrammer, påvirke rejseadfærden og øge driftseffektiviteten med løsninger inden for en række vigtige kategorier.

Tidligere fandtes der ikke et centralt sted, hvor de rejseansvarlige nemt kunne finde disse teknologier. Ved at bygge en markedsplads er det blevet synligt, hvilke tredjepartsløsninger man kan benytte i sit rejseprogram – og platformen gør det også nemmere at integrere med disse teknologiudbydere, lyder det fra BCD Travel.

BCD Travel er på verdensplan i 109 lande med 14.900 medarbejdere – koncernen omsatte sidste år for næsten 30 milliarder dollars.

Relaterede artikler:

Erhvervsrejsebureau etablerer hoteldivision

12 færre ansatte i stort dansk rejsebureau

Små overskud i største danske erhvervsbureauer