Erhvervsrejsebureau skifter salgschef

Christian Bendtsen.

Amex – American Express Global Business Travel – ansætter Christian Bendtsen fra BCD Travel som salgschef i Danmark.

Christian Bendtsen, velkendt i den danske rejsebranche, afløser Christian Greve, som skiftede internt i Amex fra nysalg til at varetage og udbygge samarbejdet med eksisterende kunder, da Amex tidligere på året udvidede denne afdeling.

Christian Bendtsen får ansvaret for salg til nye kunder og kundeadministration i Danmark. Han kommer til Amex fra et andet erhvervsrejsebureau, BCD Travel, hvor han var ansvarlig for en række globale kunder. Han har tidligere arbejdet hos Carlson Wagonlit Travel, Danmarks største erhvervsrejsebureau.

Adm. direktør for Amex i Danmark, Klaus Johansen, siger: “Danmark er et vigtigt marked for American Express Business Travel. Vi ser frem til kunne udvide vores tilstedeværelse på det danske marked, og vi er glade for byde Christian velkommen. Han bringer sin store erfaring med kundepleje og salg inden for rejseadministration.  Han kommer til at spille en meget vigtig rolle for virksomhedens fortsatte vækst i Danmark.”

American Express Global Business Travel indgår i et af verdens største netværk af rejsebureauer med kontorer i over 140 lande verden over.

En af Amex Danmarks nyeste kunder er LEO Pharma, der udvikler, fremstiller og markedsfører lægemidler i over 100 lande og har sit hovedkontor i Danmark.