Erhvervsrejsebureauer beskytter travle forretningsfolk

tme0voxyg1hnrnhmyl4dMange af sommerens flyrejser blev præget af strejker, som har ændret forretningsfolks rejseplaner. Hvis turen er booket i et forretningsrejsebureau, har den rejsende mulighed for hurtig ombookning.

Hos erhvervsrejsebureauet ATPI Danmark oplever man efterspørgsel på denne fleksible rejseform fra de forretningsrejsende: ”Der er meget, der kan påvirke flyrejsendes planlægning. Uventede strejker fra fly- og lufthavnspersonalet kan ske med kort varsel. Som forretningsrejsebureau har vi aftaler med flyselskaberne, så vi meget hurtigt kan ombooke passagerer og få dem frem i tide uden meromkostninger. Det er en mulighed, man ikke har, hvis man booker selv, ” siger Carsten Hansen, Operational Manager i ATPI Danmark.

Hos erhvervsrejsebureauet BCD Travel mener man også, at der er et sikkerhedsaspekt, når en forretningsrejsende vælger at booke gennem et erhvervsrejsebureau: ”Vi har desværre set en række terroraktioner og ulykker de senere år på både lufthavne og fly. I de situationer kan erhvervsrejsebureauerne hurtigt skabe kontakt til både myndigheder og andre interessenter med relevant information om de rejsende,” fortæller Anders Lau Nielsen, kommerciel direktør i BCD Travel.

Danmarks Rejsebureau Forening fremhæver desuden det fleksible aspekt i at lade et erhvervsrejsebureau stå for virksomhedens rejser: ”Erhvervsrejsebureauernes oplever stor efterspørgsel. Ved at foretage sine erhvervsrejser på denne måde sikrer man fleksibilitet, og det er bekvemt for virksomhedens økonomiafdeling, der blot skal forholde sig til fakturaer fra ét sted,” siger Jakob Hahn, afdelingschef i Danmarks Rejsebureau Forening.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.