Et nyt Scandlines

Fremover vil Scandlines fokusere på Gedser-Rostock, Rødby-Puttgarden og Helsingør–Helsingborg. Kerneproduktet er således individuelle transportløsninger mellem Skandinavien og kontinentet med en forbedret oplevelse for kunderne om bord på færgerne.

 

“Vi får et nyt og anderledes Scandlines, hvor vi koncentrerer os om vores kerneforretning. Ruterne tilbyder alle tre en overfartstid på under to timer og talrige afgange at vælge imellem hele året,” siger Søren Poulsgaard Jensen, CEO i Scandlines.

 

For at imødekomme kundernes ønsker har Scandlines implementeret et nyt koncept ombord på færgerne og moderniserer kontinuerligt hele flådens interiør.

 

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største færgerederier. I 2011 transporterede rederiet 11,5 millioner passagerer, 2,6 millioner personbiler og 640.000 lastbiler på Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.