Etihad flyver stadig uden om Skandinavien

2
James Hogan.
James Hogan.

FLYSELSKABER: Der er fortsat ingen flyveplaner for Etihad Airways mellem Abu Dhabi og Skandinavien. Selskabets koncernchef bebudede ellers for to år siden, at dette ville ske ”inden for et par år.”

(Dallas, standby.dk) De tre store flyselskaber fra Den persiske Gulf fortsætter med at åbne nye ruter og øge kapaciteten på eksisterende. Emirates har senest i december sidste år indsat verdens største passagerfly, Airbus A380, med 615 daglige sæder mellem Dubai og København, mens Qatar Airways nu flyver to gange om dagen mellem København og Doha.

Så går det langsommere for det sidste af de tre såkaldte MEB3 (Middle East Big 3) når det gælder Danmark og resten af Skandinavien.

Mens Etihad Airways koncernchef, James Hogan, i januar 2014 ved pressemøde i Berlin sagde til standby.dk, at Etihad ville åbne på Skandinavien indenfor ”et par år” – synes denne udtalelse at have lange udsigter.

Under det store World Travel & Tourism Council, der sluttede i går i Dallas, Texas, sagde James Hogan nu til standby.dk: ”Jeg husker min udtalelse i Berlin, men Etihad må hele tiden prioritere åbning af nye ruter eller mere kapacitet på eksisterende. Og som markedet ser ud nu, koncentrerer vi os om at få mere kapacitet på bl.a. Asien, herunder Kina.”

”Men vi har ikke glemt Skandinavien. Vi skal nok komme, men lige nu kan jeg ikke sige, hvornår det sker. Det er ikke noget som er lige op over,” sagde James Hogan.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Etihad flyver stadig uden om Skandinavien"

Notify of
avatar
Martin
Martin

Det er vel også til at leve med for de fleste.
Med den kapacitet som på nuværende tidspunkt bliver udbudt af EK og QR tvivler jeg på at det vil være rentabelt for EY at komme ind på det danske/skandinaviske marked på nuværende tidspunkt.
Det virker fornuftigt at satse på andre markeder med større potentiale.

Claus

Jeg tror nu mest det er et spørgsmål om at Air Berlin har masser af ruter til København som de kan feede deres ruter fra Berlin og Dusseldorf med.

wpDiscuz