Europa uenig om fly til Sharm

3
Sikkerhedskontrol, Sharm el-Sheikh
Sikkerhedskontrol i Sharm el-Sheikh.

TURISME: I dag kommer britisk luftbro til egyptiske Sharm el-Sheikh, over 20 fly skal bringe rejsende hjem – kun med håndbagage. SAS aflyser flyvning til Sharm, men DAT flyver.

Europa uenig om sin reaktion på lørdagens nedstyrtning af Airbus A321 fra det russiske flyselskab Metrojet. Alle 224 ombord omkom, da flyet styrtede over Sinai, ca. 20 minutter efter start fra lufthavnen i Sharm el-Sheikh.

De hjemrejsende briter må i dag kun medtage håndbagage. De britiske myndigheder frygter, at en bombe på det russiske fly udløste katastrofen, hvilket afvises af Rusland og Egypten. Flyet skulle have været til Skt. Petersborg.

SAS i Danmark aflyste i aftes lørdagens afgang til Sharm el-Sheikh, fløjet for charterrejsebureauet Atlantis Rejser. Tidligere i dag meddelte Udenrigsministeriet, at man ikke fraråder at rejse Sharm el-Sheikh.

DAT flyver til gengæld ned i dag og henter danske gæster hjem. Direktør og indehaver, Jesper Rungholm, har ikke meget fidus til briternes beslutning, siger han til Berlingske.

”Briterne er altid de første og tænker ”Vi må gøre noget”. Jeg vil ikke tøve et eneste sekund med selv at flyve til Sharm el Sheikh. Det er en meget sikker lufthavn.”

Belgien, Frankrig og Holland fraråder rejser til Sinai, det samme gør tyske Lufthansa.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Europa uenig om fly til Sharm"

Notify of
avatar
Insider
Insider

Det kunne være at Jesper selv skulle flyve med… det er ikke kun England som vælger at være på den sikre side, Holland, Frankrig og Belgien gør det samme. Lufthansa også. Men direktøren for DAT tænker nok mere i penge.

Torben Vinther
Torben Vinther

Når Easyjet, Monarch, Thomson, Thomas Cook og British Airways alle sender fly til Sharm el Sheikh for at hente ca 20.000 britiske turister hjem (Kilde: BBC) så er det helt fint at Hr. Rungholm og DAT gør det samme for Danske turister… eller skal de gå hjem !!!

Machete
Machete

Tænk, tast, tal! Rungholm

wpDiscuz