Der skal mere fokus på dansk turisme. Her arkivfoto fra Søhøjland.

Europas største ferieparkkæde til Danmark

Efter 18 måneders international make-over er fem danske ferieparker i det tidligere Dayz Resorts nu åbnet som en del af ferieparkgiganten, Landal GreenParks.

Ved årsskiftet forsvandt den sidste rest af Dayz Resorts, da de tog det endelige skridt ind i Europas største ferieparkkæde, Landal GreenParks.

”Efter en periode med omorganisering og kombination af det bedste fra to verdener er vi nu parate til at byde gæsterne velkommen i Danmark. Den internationale liga tilfører betydelig know-how og erfaring. For gæsterne vil det blandt andet betyde, at vi leverer højere service, og at der bliver investeret i tiltag, som højner gæsteoplevelsen,” siger Søren Sandberg, adm. direktør i Landal GreenParks, Danmark.

Landal GreenParks er den suverænt største spiller på det europæiske ferieparkmarked. Kæden administrerer 86 parker og over 15.000 ferieboliger fordelt i Holland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Ungarn, Tjekkiet, Storbritannien og nu også Danmark, hvor ferieparkerne Rønbjerg, Søhøjlandet, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft er med.

I overgangsfasen har parkerne eksisteret under navnet Dayz by Landal GreenParks. Nu er ejerskiftet på plads, og både parkerne og hovedkontoret i Varde har fået forstærkning. Samtidig har Landal GreenParks planer om yderligere ekspansion i Danmark.

”Der er god plads til os i det danske marked, hvor efterspørgslen på ferieparker, aktiv ferie og outdoor-aktiviteter er stor. Investorerne ser muligheder, og vi drager fordel af kendskab til Landal GreenParks i andre lande, som vi tror på at kunne overføre til Danmark. Derfor planlægger vi at åbne flere parker og at fordele dem mere jævnt over det danske landkort,” siger Søren Sandberg.

Landal GreenParks slår sig op på godt værtsskab og aktiv ferie i rolige, naturlige omgivelser. Parkerne er regionalt og lokalt forankrede og ligger i skovområder og ved kyster med plads til fysisk udfoldelse og oplevelser i naturen. Det danske oplevelseskatalog byder blandt andet på sælsafari, mountainbiking, wakeboarding og kitesurfing.

Landal GreenParks har stramt fokus på bæredygtighed, og 95% af parkerne, er i dag Green Key certificerede.

 

Relaterede artikler:

Dayz Resorts planer ligger klar

Dayz Resort køber Danparcs Søhøjlandet

https://standby.dk/dayz-resorts-udvikles/