New York får 5.000 nye hotelværelser

I øjeblikket har New York 70.723 hotelværelser. I løbet af de næste to år tilføjes yderligere 5.000 hotelværelser mere. Den voldsomme tilgang skyldes en stigning i antallet af turister til 40 mio. i 2004, en værelsesbelægning i 2005 på 87 procent og 22 mio. værelsesnætter, en fremgang på en mio. i forhold til 2004.
  
De nye hoteller fordeler sig både med budget-, boutique- og luksushoteller.
  
De mest populære områder er downtown Manhattan, Harlem, Brooklyn og Queens hvor 18 nye hoteller er under konstruktion eller ombygning. Foruden nye hoteller fra Marriott, Hilton og Starwood, kommer celebrity hoteliers som Andre Balazs (The Standard), Ian Schraeger (Gramercy Park Hotel), Jason Pomeranc (6 Columbus Circle som kommer til at hedde Allen Street), Vikram Chatwal (The Night Hotel) og Robert De Niro (The Downtown Hotel).

“Mange af de nye hoteller i lokaliteter som Staten Island, TriBeCa, the Lower East Side, Queens og naboområder til Harlem, vil betyde start på forretningsudvikling i disse spændende nye nabodestinationer og vil introducere turister til at opdage en ny side af “the Big Apple,” siger Cristyne L. Nicholas, President & CEO, NYC & Company.

Skrevet af