New York får 5.000 nye hotelværelser

I øjeblikket har New York 70.723 hotelværelser. I løbet af de næste to år tilføjes yderligere 5.000 hotelværelser mere. Den voldsomme tilgang skyldes en stigning i antallet af turister til 40 mio. i 2004, en værelsesbelægning i 2005 på 87 procent og 22 mio. værelsesnætter, en fremgang på en mio. i forhold til 2004.
  
De nye hoteller fordeler sig både med budget-, boutique- og luksushoteller.
  
De mest populære områder er downtown Manhattan, Harlem, Brooklyn og Queens hvor 18 nye hoteller er under konstruktion eller ombygning. Foruden nye hoteller fra Marriott, Hilton og Starwood, kommer celebrity hoteliers som Andre Balazs (The Standard), Ian Schraeger (Gramercy Park Hotel), Jason Pomeranc (6 Columbus Circle som kommer til at hedde Allen Street), Vikram Chatwal (The Night Hotel) og Robert De Niro (The Downtown Hotel).

“Mange af de nye hoteller i lokaliteter som Staten Island, TriBeCa, the Lower East Side, Queens og naboområder til Harlem, vil betyde start på forretningsudvikling i disse spændende nye nabodestinationer og vil introducere turister til at opdage en ny side af “the Big Apple,” siger Cristyne L. Nicholas, President & CEO, NYC & Company.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.