Kendt ansigt tilbage i nordisk hotelbranche

Rezidor Hotel Group øger fokus på restaurationsdriften på sine 61 nordiske hoteller med ansættelsen af ny food & beverage (mad og drikke) direktør.



51-årige William Palle (foto) vender tilbage til København og nyoprettet stilling – fra post som direktør for Radisson SAS Daugava Hotel i Letlands hovedstad, Riga



Som food & beverage-direktør får William Palle ansvar for at forbedre kædens restauranter samt at bibeholde standarderne på gourmetrestauranter som restaurant Alberto K på Radisson SAS Royal Hotel i København. Ligeledes skal han videreudvikle restaurationsdriften i forbindelse med møder og konferencer.



William Palle: ”Restaurant- og cafébranchen udvikler sig konstant, det er vigtigt at holde øje med de seneste trends og sørge for at videreudvikle restauranterne på Radisson SAS og Park Inn-hotellerne.”



Før sin udstationering som hoteldirektør i Riga var William Palle ansvarlig for Radisson SAS-hotellernes restauranter i København og siden hoteldirektør for Radisson SAS Falconer Hotel på Frederiksberg.

Skrevet af