Møde & Eventmessen holdes i år kun over én dag. Messen regnes for Nordens største fagmesse for professionelle møde- og eventplanlæggere. PR-foto: Kursuslex.

Fagmesse for mødebranchen skifter atter navn

“Virksomheder og organisationer er klar til igen at holde eksterne fysiske møder og events,” lyder det fra Kursuslex, der til september afvikler Møde & Eventmessen i København for brancheproffer.

Efter de seneste to år at have ført navnet Nordic Meetings & Event EXPO, vender arrangøren Kursuslex i år tilbage til det oprindelige navn, Møde & Eventmessen.

Det bliver i år 25. gang, at Kursuslex indbyder til sin årlige Møde & Eventmessen. Den holdes i år kun over én dag, den 1. september, og lige som sidste efterår i Forum i København.

Sidste års messe havde omkring 200 udstillere og 1.000 besøgende, et lavere antal besøgende som følge af coronakrisen. Blandt andet var leverandører, der ikke havde købt stand, ikke inviteret.

Om dette års messe siger Olina Jægergaard, der har afløst Christian Guldager som administrerende direktør for Kursuslex, i en pressemeddelelse:

”Branchen længes efter at møde kunderne igen. Interessen for at deltage på messen er stor, hvilket afspejler en tro på, at virksomheder og organisationer er klar til igen at holde eksterne fysiske møder og events, så snart det er muligt.”

Nordens største MICE-fagmesse
Møde & Eventmessen er ifølge Kursuslex den største fagmesse i Norden for professionelle indkøbere og planlæggere af møder, konferencer og events. Dermed dækker messen blandt andet MICE-området, Meetings, Incentives, Conferences og Events.

På messen kan mødeplanlæggerne møde destinationer, hoteller, konferencecentre, eventbureauer og en lang række andre aktører i mødebranchen. ”Vi mærker en optimisme i branchen, som længes efter at møde kunderne igen. I løbet af blot en lille måned er knapt en tredjedel af standpladserne solgt til Møde & Eventmessen,” siger Olina Jægergaard.

Møde og Eventmessen har været holdt siden 1997 og har under normale år over 300 udstillere.

”Den danske møde- og eventbranche står foran en genstart, mens det internationale fokus endnu ikke er aktuelt. Vi har derfor i år valgt at fokusere på det danske marked under navnet Møde & Eventmessen. Vi glæder os til at bidrage til branchens genstart,” siger Olina Jægergaard.

I november sidste år solgte Christian Guldager, der siden 2002 havde ejet Kursuslex, 60 procent af virksomheden til foredragsbureauet Athenas. Christian Guldager stoppede samtidig som administrerende direktør for Kursuslex, hvor han i stedet blev bestyrelsesformand. Han blev afløst som administrerende direktør af Olina Jægergaard, der havde været 14 år i Kursuslex, de seneste fem år som salgs- og marketingdirektør.

Relaterede artikler:

Vil holde fysisk event for møde- og rejsebranchen

105 leverandører til Statens nye konferenceaftale

Rigelig plads på stor fagmesse for mødebranchen