Farvel til Scanorama

scanorama-magazine-2014-08SAS går over til et nyt redaktionelt koncept ’Scandinavian Traveler’, hvor SAS egne kanaler, især de digitale, får øget fokus. Samtidig udskiftes inflight magasinet Scanorama.

Scandinavian Traveler starter til november med et nyt inflight magasin, en hjemmeside, web-tv, indhold på sociale medier og nyhedsbreve. Der bliver et bredere indhold med udgangspunkt i de rejsendes varierende interesser.

”Vi har over 100 millioner besøg hjemmesiden hvert år og 80.000, der rejser med os hver dag. Dem vil vi tilbyde indhold af høj kvalitet gennem de kanaler, der tjener kunden bedst, både før, under og efter rejsen”, siger Stefan Hedelius, Vice President Brand & Marketing, SAS.

Fornyet indhold på egne kanaler førte til overgang til et nyt bureau, der tænkte anderledes i tråd med SAS nye strategi.

”SAS’ rejsende kommer til at møde spændende mennesker inden for alle brancher i hele verden. Fælles for alle beretninger er rejsen. Det er rejsen, der binder det hele sammen, uanset om vi skriver om teknologi, madtrends eller mødet med en spændende entreprenør”, siger Anders Rask, adm. direktør, OTW Communication.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.