De to udlandshaller på Ferie for Alle senere på måneden er næsten tilbage på niveauet af udstillere fra før pandemien, lyder meldingen fra Messecenter Herning. Arkivpressefoto for MCH: Lars Møller.

Ferie for Alle: Mange flere rejsebureauer er med i år

Udlandshallerne på Ferie for Alle får 20 procent flere udstillere end sidste år. ”Det er rejsebureauer, destinationer og turistorganisationer, også nogle vi ikke kendte,” siger rejsemessens teamleder.

I weekenden fra fredag den 23. til søndag den 25. februar er der atter Ferie for Alle i Messecenter Herning.

Igen i år er 12 haller i brug; der er camping i de otte, udland i to (Hal G og hal M), mens de to sidste huser Danmark og Outdoorshow samt Dansk Golfshow.

I alt, forventer Ferie for Alle’s teamleder, Johnny Tang Frandsen, udstillere fra over 70 lande og regioner. Samlet kommer Ferie for Alle i alt på den anden side af 320 stande med omkring 850 udstillere og medudstillere, siger Johnny Tang Frandsen til Standby.dk og tilføjer: ”tager vi repræsenterede virksomheder med, så lander vi på over 1.000 udstillere og medudstillere.”

Blandt udstillerne er der for eksempel i de to udlandshaller over 140 rejsebureauer samt turistorganisationer, lufthavne (Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn), flyselskaber og udstillere med bolig i udlandet.

Også udstillere vi ikke kendte
Til Standby.dk siger Johnny Tang Frandsen: ”Vi har stor søgning fra udenlandske udstillere til dette års Ferie for Alle, der er 20-25 procent flere end til messen sidste år. Vi får altså også henvendelser fra potentielle udstillere, som vi som arrangører ikke kendte før.”

Teamlederen for Skandinaviens største rejsemesse siger også: ”Vi har på udlandsdelen oplevet rigtig stor vækst, der er klart flere – navnlig udenlandske – udstillere i forhold til sidste år. Det er en blanding af rejsebureauer og destinationer, turistorganisationer, nogle er som sagt helt nye på Ferie for Alle, andre er tilbage efter pandemien.”

Blandt større udstillere, der er tilbage til dette års feriemesse i Herning, er Emirates Holidays, Tyrkiet (Turkiye Tourism Promotion and Development Agency) og Kina.

Tyrkiet er stærkt repræsenteret på Ferie for Alle, hvor TGA (Turkiye Tourism Promotion and Development Agency) har en stor stand. ”Vi har interaktive skærme og visuelle præsentationer,” siger Elif Balci Fisunoglu, vicedirektør i TGA, og fortsætter: ”De besøgende på vores stand kan også blive klogere på Tyrkiets fokus på bæredygtig turisme samt få kulinariske oplevelser.”

Nogle få af de nye udstillere i de to udlandshaller i MCH i år er: Condor (tysk flyselskab), Flyadvokaterne (Flyhjælp), Greenland Travel, Le Tucan Ecuador Travel, The Great American West (USA) og Vagabond Tours.

Krydstogttema
Årets tema på Ferie for Alle er krydstogt. På plads igen i år er egentlige danske krydstogtrejsebureauer som Krydstogt Eksperten, Let’s do Cruise (fra Aller Leisure), MyCruise og Seadane Travel.

Men mange deltagende rejsebureauer, der sælger meget andet, viser også krydstogtflaget. Disse er blandt andet:

Apollo, Benns, Bravo Tours, C&C Travel, Corendon, DanExplore, Fjord Line (norsk rederi), Gislev Rejser, Kulturrejser Europa, Nyhavn Rejser, Profil Rejser, Risskov Rejser, Spies, Stjernegaard Rejser og Sunweb.

 

Relaterede artikler:

Billund Lufthavn: Ferie for Alle er vores rejsemesse

Ferie for Alle 2024: Håber at nå 1.000 udstillere

Her er de 10 lande flest danskere besøgte sidste år