Campaya.dk, der på sin hjemmeside samler sommerhuse på tværs af udlejningsbureauer ét sted, er efter en rekonstruktion klar til at fortsætte driften med en ny investor. Arkivpressefoto: Campaya.dk

Ferieboligformidler får nødvendig ny millionkapital

Den danske udlejningsportal Campaya, der vil være for ferieboligbranchen, hvad Hotels.com er for hotelbranchen, har fået tilført nødvendig ny kapital fra DBF Group, der står bag Dansk Bilferie.

Camapaya udlejer ifølge sin hjemmeside 25.000 sommerhuse i Danmark. Tidligere på måneden kom virksomheden i økonomiske problemer.

I den forbindelse skrev Claus Søndergaard Pedersen, der var med til at grundlægge Campaya i 2013, på sin Facebook-side, at en fond, der skulle hjælpe med en kapitalrejsning på 10 millioner kroner, var sprunget fra. Campaya manglede akut én million kroner, og måtte derfor indlede en såkaldt rekonstruktion.

”Vi forsøger at finde investorer, der vil overtage hele eller dele af forretningen, og køre det videre,” skrev Claus Søndergaard Pedersen.

Men i dag, onsdag, oplyste rekonstruktør Søren Volder, advokat i advokatfirmaet Bech-Bruun, til Finans.dk, at Campaya er reddet af en ny investor: DBF Group, der står bag Dansk Bilferie, har skudt frisk kapital i Campaya.

”Campaya ApS er trådt ud af rekonstruktionen. Selskabet kan fortsætte, og alle kreditorer opnår fuld betaling. Det sker efter samarbejde mellem selskabets ledelse, ny investor og selskabets finansielle kreditorer, der på baggrund af investors kapitaltilførelse har genetableret selskabets kreditfaciliteter,” siger Søren Volder til Finans.dk

”Vi klarede det”
I et opslag på Facebook skrev Claus Søndergaard Pedersen onsdag blandt andet: ”For 14 dage siden delte jeg historien om, at Campaya desværre var gået i rekonstruktion, efter at en investor var sprunget fra lige på målstregen.

I dag kan jeg, efter to vanvittige uger, dele den glædelige nyhed, at det er lykkedes os at finde en ny investor som investerer et pænt millionbeløb i Campaya og løfter os ud af rekonstruktionen. Vi kan dermed fortsætte den rejse, vi var på, og kan betale alle, hvad vi skylder,

Det har været ekstremt overvældende at opleve den store opbakning vi har fået fra alle sider, da vi delte nyheden. Alle mulige mennesker som tilbød deres hjælp, eller gerne ville investere. Der har været mange forskellige tilbud, men det er endt med en løsning der betyder, at vi kan videreføre hele selskabet og køre videre som før,” skrev Claus Søndergaard Pedersen og fortsatte:

”Jeg er ekstremt ked af, at vores kunder og samarbejdspartnere, som har haft penge i klemme, skulle igennem denne usikkerhed. Vi vil gøre alt for at genetablere vores rigtig gode samarbejde med jer alle.”

Relaterede artikler:

Brancheforening klar med ny direktør

Rejsegigant klar til nærkamp mod Airbnb

Danske millionærer bag nyt feriehusprojekt