Ferielystne kvinder rejser gerne alene

1
Ejvind Olesen
Ejvind Olesen

WEEKENDKLUMME: Med mindre de bor på Bornholm, så vil de helst have manden med.- Ingen grænser for, hvad man i en god stund kan få ud af ud af statistik.

Af Ejvind Olesen

Netop som man sidder og grunder en smule over, hvilket emne man skal vælge til ugens weekendklumme, kommer ens gode kollega og nu mangeårigt pressechef hos Spies Gruppen, Torben Andersen, helt ubevidst til hjælp.

Vel er det ikke ugens vigtigste budskab, der dukker op. Og dog, man skal aldrig undervurdere betydningen af en pressemeddelelse. Man kunne tage så grueligt fejl.

Spies flyselskab Thomas Cook Airline fortæller i en statistik ”at kvinder er vilde med charterferie”. Men den kunne lige så godt have haft min overskrift som herover.

Det handler om, at flystolene på charterflyene til sol og varme sydpå er besat med 48 procent kvinder og 39 procent mænd. Resten er børn fra to og op til 12 år.

Når man så har kaperet den meget interessante oplysning, kan man dykke mere ned i tallene fra de enkelte landsdele.

Hvorfor der er flere kvinder end mænd, som tager på charterrejser, har Torben flere gæt på. For eksempel: ”Mange enlige kvinder har større lyst til at forlade de hjemlige omgivelser end enlige mænd.”

Alle, enlige som gifte kvinder vil gerne ned og vartes op af smarte spanske tjenere på De Kanariske Øer frem for at varte manden op morgen og aften. Manden kan så i fred og ro tage ind og se FCK i Parken, eller FCM i Herning, og bagefter gå ud i byen og slukke sorgen over det store nederlag.

Når det gælder de enlige kvinder, har de vel altid haft mod en lille rask tur sydpå, når der blev lejlighed til det. Eventuelt sammen med en veninde. Enlige mænd vil hellere en tur med lavprisfly til England og se fodbold eller til Barcelona og se Formel 1.

De kunne selvfølgelig vælge at tage sydpå for at møde de enlige kvinder, men dem kan de jo møde på hjemmebane. Det er også billigere.

Noget helt særligt ved den spændende undersøgelse er Bornholm.

Vi ved jo godt, at alting har det med at gå i stå på solskinsøen om vinteren. Men ret så overraskende er det eneste sted, hvorfra der er næsten lige antal mænd som kvinder, der tager på charterferie er netop Bornholm. 40,7 procent mænd og 44,7 procent kvinder.

Her vil mændene ikke nøjes med at støve rundt alene på klipperne og knap nok få et svar i Ekkodalen.

Hvad børnene angår, er de færreste antal børn fra København med 13, 2 procent, mens der er 16,5 procent med fra Odense.

Men de tal kan der jo ændres på. Alt efter hvem der finder sammen på feriestedet!

God weekend.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Ferielystne kvinder rejser gerne alene"

Notify of
avatar
Mikael
Mikael

“Alle, enlige som gifte kvinder vil gerne ned og vartes op af smarte spanske tjenere på De Kanariske Øer frem for at varte manden op morgen og aften.” Med al respekt for både Herr Olesen og det smukke køn, så er kvinder med den beskrevne adfærd omtrent lige så hyppigt forekommende som kuglelyn og totale solformørkelser.

wpDiscuz