Finnair åbner sommerrute til San Francisco

The Golden Gate Bridge in San Francisco, CA at sunset.

Flyselskabet, der er bedst kendt for sine 17 ruter til Asien, introducerer sin fjerde rute til USA – non stop til San Francisco Airport (SFO).

Den nye rute mellem Helsingfors og San Francisco flyves tre gange om ugen på tirsdage, torsdage og lørdage i perioden 1., juni til 30. september. Ruten drives i det atlantiske samarbejde med American Airlines, British Airways og Iberia.

”Med Finnairs nye direkte rute til San Francisco er der skabt grundlag for yderligere nordiske besøg i det populære område i Californien, og vi ser frem til at følge den fortsatte udvikling”, siger Karin Gert Nielsen, direktør for San Francisco Travel i Skandinavien og Finland.

I 2015 krydsede 280.000 gæster fra de nordiske lande Atlanten for at besøge Californien, hvilket var en stigning på 4,5% i forhold til 2014.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.