Finnair har succes med porten til Asien

0

Finnair personale lufthavn kabineLUFTFART: Finnair er godt i gang med at arbejde sig frem mod et år med balance i årsresultatet efter flere år med tab. Satsningen på porten til Asien fra Nordeuropa viste pæn fremgang i første halvår.

Når man besøger Helsingfors Lufthavn, kan man ikke undgå at blive imponeret over med hvilken konsekvens, den asiatiske trafik gennemføres. Det er faktisk, som om man allerede er på vej, når man kommer ind i terminalen med de mange gates til Fjernøsten.

Første halvår levede også helt op til forventningerne i følge lufthavnens ejer Finavia. I den periode fløj 881.646 passagerer til Asien via Helsingfors. Alene i juni år fløj 152.000 på ruterne. Det var 31.000 flere end sidste år. Størst var stigningen til Indien med 22,5 procent.

Modsat var den laveste fremgang til Japan med kun 2,1 procent, mens Thailand havde en fremgang på 20,4 pct. og Sydkorea til Seoul med 15,6 procent.

Finnair er indtil videre – man ved jo ikke, hvad SAS finder på i nær fremtid – eneste non stop rute fra Norden til Seoul.

Finnair har op til 27 afgange om ugen mellem København og Helsingfors.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz