Fire langruter aflyst hos SAS i dag

1

sas-a330-300STREJKE: Den norske pilotstrejke rammer de oversøiske afgang hårdt fra København, hvor tre returflyvninger er aflyst i dag i den en uge gamle strejke.

Den norske pilotstrejke i SAS er tilsyneladende en hårdere nød at knække end med den langt større gruppe i Danmark og Sverige. Med nålestik udtager den norske fagforening de piloter, der skal i strejke og vælger der, hvor det rammer hårdest på de prestige fyldte langruter.

I dag har SAS været nødt til at aflyse flyvninger fra København til Chicago, Beijing og Tokio samt fra Oslo til Newark.

Først var det blot seks piloter, der var udtaget til strejke, senere blev det 17, hvor mange det er i dag, har SAS ikke oplyst, men hver gang den strejkende stab øges, skal det varsles med tre dage.

Strejken brød ud sidste torsdag og handler tilsyneladende mere om løn, end den gjorde i Danmark og Sverige. Lønningerne i Norge på arbejdsmarkedet har haft betydeligt mere fart på end i de to andre skandinaviske lande.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Fire langruter aflyst hos SAS i dag"

Notify of
avatar
Kasper
Kasper

WTF? Jeg troede ellers at SAS var holdt op med den latterlige og fordyrende 2:2:3 ordning?!? Som skatteborger, aktionær og frequent traveler hos SAS forventer jeg, at de stopper med den tåbelige praksis omgående!

wpDiscuz