Fire nye medlemmer

Euro Travel er også kendt som Portugalbureauet og Kulturrejser Europa. Portugalbureauet koncentrerer sig om skræddersyede rejser på individuel basis, og Kulturrejser Europa tilbyder grupperejser. Bureauet daglige leder er Lars Henriksen, tidligere hos både Star Tour/Fritidsrejser og Atlantisrejser.

Sundio Group er et bureau i den hollandske rejsebranche og har nu åbnet kontor i København. Emil Glahn –tidligere Nikros A/S og SlopeTrotter Skitours – er daglig leder af kontoret, som har til huse på Frederiksberg.

LIVE Travel åbnede i august. Bag LIVE Travel står Mona Kenter, Thomas Ørslykke Møller, Kasper Mydtskov og Thomas Nymann Nederland. Alle har erfaring fra rejsebranchen fra forskellige funktioner og virksomheder.

Corporate Travel and Events er fra juni 2010 og et nyt skud på stammen af erhvervsrejser. CTE ejes af Dan Aagaard og Jesper Ravn, der tilsammen har over 20 års erfaring i rejsebranchen, hvoraf de seks udelukkende med erhvervsrejser.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.